GNTM: Η οικειοθελής αποχώρηση που δεν θα δούμε ποτέ στην τηλεόραση
Τι συνέβη;
Χθες Δευτέρα, είδαμε το πρώτο επεισόδιο του GNTM, το οποίο περιελάμβανε πλάνα από την συγκατοίκηση των μοντέλων στο σπίτι, αλλά και την πρώτη αποχώρηση έπειτα από μία απαιτητική δοκιμασία.
Οι καλλονές κλήθηκαν να ανέβουν στην ταράτσα σε από τα πιο ψηλά κτίρια της Αθήνας, ώστε να φωτογραφηθούν επάνω σε μία αιώρα. Την πιο αδύναμη φωτογραφία την είχε η Κατερίνα, η οποία αποχαιρέτισε τις φίλες της και επέστρεψε στα παιδιά της.
- Διαβάστε επίσης: Έξαλλη η Βίκυ Καγιά: «Αυτό το πράγμα με κάνει να νιώθω χαζή»
Ωστόσο, μία ακόμη αποχώρηση είχε προηγηθεί την οποία οι τηλεθεατές δεν είδαν ποτέ! Η Άννα Βενετσανάκη αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM και τη θέση της πήρε η πρώτη επιλαχούσα, Νάγια Κοντοστεργίου.
Η 47χρονη, που είχε συγκινήσει τους κριτές στις οντισιόν και είχε πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση, αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει το ταξίδι της στο ριάλιτι.
Αν και στο επίσημο account του GNTM υπάρχει ακόμη η φωτογραφία της και το βιογραφικό της ως παίκτρια που μπαίνει στο σπίτι, η Άννα αποτελεί παρελθόν για το παιχνίδι.
Ποια είναι η Άννα Βενετσανάκη
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους