Με τον πιο τρελό τρόπο στέφθηκε τελικά παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μαξ Φερστάπεν.
Ο Σαρλ Λεκλέρ δέχτηκε ποινή πέντε δευτερολέπτων λόγω ενός περιστατικού που είχε στο φινάλε με τον Σέρτζιο Πέρεζ και έτσι ο Ολλανδός πιλότος κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή.
Μία εξέλιξη η οποία εκτός από τον υπόλοιπο κόσμο, μπέρδεψε και τον Φερστάπεν! Μάλιστα ο Ολλανδός δεν πίστευε ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα, κάνοντας λόγο για τρέλα!
«Είναι τρελό! Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είχαμε έναν απίστευτο χρόνο. Είναι κάτι που δεν θα φανταζόμουν ποτέ, ειδικά μετά την περσινή σεζόν που παλέψαμε μέχρι το τέλος. Όμως είχαμε και φέτος ένα πολύ καλό μονοθέσιο και πάλι. Είμαι ευγνώμων σε όλους που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία».
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας
Ο Λιονέλ Μέσι επενδύει στρατηγικά σχεδιάζοντας τη δημιουργία γυναικείου τμήματος, την επέκταση του γηπέδου στις 8.000 θέσεις και μια σύγχρονη αθλητική πόλη