Η Αγγελική Νικολούλη απαντά: Γιατί δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με τον Θανάση Κατερινόπουλο
Τι συνέβη;
Λίγο πριν την πρεμιέρα του Φως στο Τούνελ, η Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον Θανάση Κατερινόπουλο, καθώς και στον λόγο που δεν θα τον βλέπουμε φέτος στην εκπομπή της.
- Διαβάστε επίσης: Η Αγγελική Νικολούλη φορά τα κόκκινα, στέλνει φιλάκια και προαναγγέλλει την επιστροφή της
Έχει γίνει αρκετή συζήτηση για τις σχέσεις σου με τον Θανάση Κατερινόπουλο, οπότε δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω τι έχει συμβεί τελικά μεταξύ σας. Έχετε πλέον συμφιλιωθεί;
Με τον Θανάση είχαμε μια καλή συνεργασία για χρόνια, χωρίς ο ένας να επηρεάζεται από τον τρόπο σκέψης του άλλου. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό, γιατί ο ένας κινείται στον χώρο της αστυνομικής έρευνας και ο άλλος σε αυτόν της δημοσιογραφικής, στην οποία, όπως ξέρετε, υπάρχουν όρια που δεν μπορούμε να υπερβούμε. Πάντα ήταν κοντά μας και σαν φίλος κι αυτό το εκτιμώ βαθύτατα.
Ο λόγος που δεν συνέχισε τις εμφανίσεις του στο «Τούνελ» είναι ότι επέλεξε να συνεργαστεί σε μόνιμη βάση με άλλο τηλεοπτικό σταθμό κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα μεταξύ μας, όπως διέδιδαν, για να χρειαστεί να συμφιλιωθούμε. Τα λέμε συχνά με τον Θανάση, που παραμένει για όλους μας ένας καλός φίλος.
Πάντα είχα την απορία, πόσο εύκολο είναι να σε πάρει ο ύπνος τα βράδια της Παρασκευής;
Χρόνια τώρα δεν κοιμάμαι τα βράδια της Παρασκευής, αλλά τα πρωινά του Σαββάτου. Είναι μια συνήθεια που πλέον δεν αλλάζει. Μετά το τέλος της ζωντανής εκπομπής συνεχίζουμε την εργασία με έναν από τους συνεργάτες μου για το site του Τούνελ, όπου δημοσιεύονται όλες οι εξελίξεις των υποθέσεων που ασχοληθήκαμε.
Τα ξημερώματα που επιστρέφω σπίτι βλέπω την εκπομπή από απόσταση, με το μάτι του αυστηρού τηλεθεατή πια. Εκεί εντοπίζω πράγματα που μπορεί να χρειάζονται βελτίωση είτε στο Τούνελ είτε σε εμένα την ίδια. Η υπερένταση με κρατά σε εγρήγορση ακόμα και τις λίγες ώρες του πρωινού ύπνου.
- Τεστ αλήθειας στον Μακρόν – Ποιες αμαρτίες απέκρυψε στο Νταβός
- Η Ναόμι Οσάκα ντύθηκε Μέδουσα στο Αυστραλιανό Όπεν και πυράκτωσε τις εντυπώσεις
- Υποκλοπές: Οι «στημένες» ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ στον Τρίμπαλη στην Εξεταστική και το μήνυμα από το δεξί χέρι του Λαβράνου
- Το μήνυμα του Γιαμπουσέλε στα social media που έβαλε… φωτιά για το μέλλον του! (pic)
- Θεσσαλονίκη: Λύκοι έφτασαν μέχρι την πόρτα σπιτιού στο Πανόραμα
- Μητσοτάκης: «Και ναι και όχι» για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα – Συνέντευξη στο Euronews
- Έκλεισε η συμφωνία για τη σωτηρία του TikTok στις ΗΠΑ – Τι προβλέπει
- Η μεγάλη ώρα της Ελλάδας: Η Εθνική πόλο κόντρα στην Ουγγαρία για το ιστορικό πρώτο μετάλλιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442