Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αν η Εμινέ ήταν πρόεδρος της Τουρκίας...

Αν η Εμινέ ήταν πρόεδρος της Τουρκίας…

«Οι σύζυγοί μας - Εμινέ Ερντογάν και Μπριζίτ Μακρόν - συνεννοούνται καλά, εμείς όχι», δήλωσε ο... σύζυγος της Εμινέ, επιβεβαιώνοντας τις κάκιστες σχέσεις του με τον Μακρόν.

Δεν διακρίνεται συχνά ο Ερντογάν για το χιούμορ του, είναι γεγονός – εδώ κόντεψε να συλλάβει παιδάκι που του έκλεψε τη δόξα σε εγκαίνια…

Στην Πράγα, ωστόσο, παρά την σύγχυση που πήρε από την απάντηση Μητσοτάκη στο νέο του παραλήρημα, αλλά και από την «πόρτα» που έφαγε από την Κομισιόν για το «ξεπάγωμα» της ενταξιακής προοπτικής της Τουρκίας στην ΕΕ, βρήκε τον χρόνο να κάνει πνεύμα, πάντα με τον δικό του τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Ξανά στο στόχαστρο η σύζυγος του Ερντογάν και τα… ακριβά της γούστα – Τι εξόργισε τους εξαθλιωμένους Τούρκους πολίτες

Ο λόγος για τις γαλλο-τουρκικές σχέσεις, που βρίσκονται στο ναδίρ εδώ και πολύ καιρό, αλλά και την προσωπική σχέση μεταξύ Μακρόν και Ερντογάν.

Όπως ανέφερε ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFM, τις σχεδόν ανύπαρκτες σχέσεις των δύο επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας σε δημοσιογράφους την Πέμπτη από την Πράγα:

«Οι σύζυγοί μας (Εμινέ Ερντογάν και Μπριζίτ Μακρόν) συνεννοούνται καλά, εμείς όχι»!

Μάλιστα, ο BFM προσέθεσε πως, λίγο νωρίτερα, ο Τούρκος πρόεδρος είχε συλληφθεί από τις κάμερες να «πειράζει» τον Εμανουέλ Μακρόν, προτείνοντάς του, ενώπιον του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχέμ Αλίεφ, την προσχώρηση της Γαλλίας στον Οργανισμό των τουρκόφωνων χωρών της Κεντρικής Ασίας.

«Θα σε δεχθούμε, αν το θες», ακούστηκε να λέει ο Τούρκος πρόεδρος.

Τα αμήχανα αστειάκια και το συγκαταβατικό χτύπημα στην πλάτη

Η απάντηση Μακρόν στο χιούμορ του «σουλτάνου»;

Ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, όπως αυτά που δίνουμε στα παιδάκια όταν πετάνε… «κοτσάνες»!

Αντιθέτως, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, και η Εμινέ Ερντογάν – αυτή που φοράει Prada και παρακινεί το λαό της να μειώσει τις μερίδες του φαγητού του – φέρεται να διατηρούν εγκάρδιες σχέσεις, εξ ου και φωτογραφίζονται αγκαλιαστές σε κάθε περίσταση.

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024