Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ: Με Τζου η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό

ΟΦΗ: Με Τζου η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό και σε αυτή βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Τζου. Αντίθετως εκτός έμειναν οι Μπουζούκης και Πασαλίδης.

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ για το αυριανό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό με τον νεοαποκτηθέντα Τζου να βρίσκεται στη λίστα.

Αντιθέτως εκτός έμειναν οι Γιάννης Μπουζούκης που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Πασαλίδης που σε μια σύγκρουση έκανε ράμματα στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης: Με Χάμες στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με τον Mesaque Dju να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (9/10, 16:00).

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Bruce Kamau κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έκανε ράμματα και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Juan Neira συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Βασίλης Σηφάκης, Bruce Kamau, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις.

Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια για την αυριανή αναμέτρηση βρίσκονται οι: Stevens, Μανδάς, Μαρινάκης, Larsson, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Yohou, Διαμαντής, Γιαννούλης, Mellado, Diousse, Perea, Στάικος, Bifouma, Toral, Dicko, Guerrero, Durmishaj, Dju».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024