Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπράιτον-Τότεναμ 0-1: Με Κέιν, άλωσε το Amex Stadium η Τότεναμ

Μπράιτον-Τότεναμ 0-1: Με Κέιν, άλωσε το Amex Stadium η Τότεναμ

Με την υπογραφή του Χάρι Κέιν, η Τότεναμ δραπέτευσε με το διπλό (0-1) από την έδρα της Μπράιτον.

Ενα πολύτιμο τρίποντο πρόσθεσε στο… σακούλι της η Τότεναμ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκαμψε την αντίσταση της σκληροτράχηλης Μπράιτον, επικρατώντας με 1-0 στο Amex Stadium.

Τα «Σπιρούνια» παραμένουν στα υψηλά διαζώματα (3η θέση με 20 πόντους) του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και στο -3 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με 14 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Πλησιάζουν σε μεταγραφικό «μπαμ» οι Μπακς του Γιάννη- Στα σκαριά trade που αλλάζει τα δεδομένα στην Ανατολή

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη από τα πρώτα λεπτά. Στο 22΄ ο Σον έκανε το σουτ από δεξιά και ο Κέιν με φοβερή γυριστή κεφαλιά, έγραψε το 0-1. Στο 28ο λεπτό ο Γιορίς έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Καϊσέδο και στο 36’ η κεφαλιά του Ντανκ πέρασε μόλις έξω.

Στο 44’ ο Γιορίς είπε όχι σε νέο σουτ του Γουέλμπεκ από αριστερά και στο 61’ ο Ντανκ έκανε σωτήρια επέμβαση σε προσπάθεια του Κέιν. Στο 69’ ο γκολκίπερ της Τότεναμ σταμάτησε τον Μιτομά, ενώ στο 73’ ακυρώθηκε γκολ του Σον.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Ντανκ, Γουέμστερ, Φέλτμαν (88’ Λάμπτεϊ), Μαρτς, Εστουπινιάν (66’ Μιτομά), Καϊσέδο (89’ Γκίλμουρ), Μακ Άλστερ, Τροσάρ, Γκρος (82’ Λαλάνα), Γουέλμπεκ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντόχερτι, Σεσενιόν, Ντέιβις, Ντάιερ, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Μπισουμά (70’ Ριτσάρλισον), Σον (80’ Πέρισιτς), Κέιν (89’ Σκιπ)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024