Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καράβας: H πιο άβολη στιγμή στο GNTM και η «κόντρα» με τους υπόλοιπους κριτές

Γιώργος Καράβας: H πιο άβολη στιγμή στο GNTM και η «κόντρα» με τους υπόλοιπους κριτές

Το μοντέλο μιλά για όλους και για όλα

Ποδαρικό στο Dot έκανε ο Γιώργος Καράβας. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής και μίλησε για το νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή του, στις διαγωνιζόμενες που πάνε «διαβασμένες» αλλά και στην Σοφία Χατζηπαντελή.

«Δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε μεταξύ μας κάτι»

«Τα τελευταία τρία καλοκαίρια έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου, έχει μπει το GNTM, δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, δεν υπάρχουν ωράρια γιατί τα γυρίσματα γίνονται καλοκαίρια», είπε αρχικά.

Για τις κριτικές που ακούγονται στον διαγωνισμό, ο ίδιος δήλωσε πως προσπαθεί να μην ακούγεται αυστηρός. «Προσπαθώ να λέω την απόφασή μου με ευγένεια, να λειάνω τις γωνίες», εξήγησε.

«Τα κορίτσια έρχονται στο παιχνίδι λίγο πιο ‘διαβασμένες’, ‘δασκαλεμένες’», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τους υπόλοιπους κριτές και ξεκαθάρισε: «Οι κριτές είμαστε παρέα όταν κλείνουν οι κάμερες. Δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε μεταξύ μας ποιος έχει καταφέρει τα περισσότερα. Αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο».

Επίσης, ανέφερε ότι έχει τύχει να αισθανθεί αμηχανία με μία κριτική. «Έχω αισθανθεί άβολα με κριτική που έγινε στο GNTM, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν έρχεται με κακή πρόθεση».

«Πέρασα δύσκολα χρόνια, η ισορροπία ήρθε μετά από δουλειά, επιμονή κι υπομονή. Οι αρκετές απορρίψεις στο ξεκίνημά μου με έκαναν να αναρωτηθώ μήπως δεν κάνω γενικά για τη δουλειά», σημείωσε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη δουλειά του.

Τέλος, για τη Σοφία Χατζηπαντελή, τόνισε: «Είχαμε 8 μέρες γυρισμάτων με την Χατζηπαντελή που ήταν απόλαυση. Υπήρχαν έντονες αντιδράσεις όταν ανακοινώθηκε ότι θα είναι guest κριτής. Ήμουν σίγουρος ότι θα αντιστραφεί αυτό το κλίμα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024