Με εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Αρμάνι έφυγε με διπλό (62-69) από την έδρα της Βιλερμπάν στην πρεμιέρα της Euroleague. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με +15 (20-5) στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά οι Ιταλοί με αντεπίθεση διαρκείας γύρισαν το ματς και πήραν τη νίκη.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπάρον με 18 πόντους και 4/4 τρίποντα ενώ 16 πόντους είχε ο Μέλι. Για τους Γάλλους αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ντε Κολό με 18 πόντους.
Η Βιλερμπάν ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε με 20-5 που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά στο ματς.
Η Αρμάνι άρχισε να βρίσκει σουτ από τα 6.75 και μείωσε στο ημίχρονο σε 44-41. Το ματς έγινε ντέρμπι στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα (54-56) στο τέλος της τρίτης περιόδου και να παίρνουν τελικά το ματς με 69-62 αφού ήταν πιο ψύχραιμοι στο φινάλε.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.