Μπορεί να είναι μόλις 27 ετών, αλλά είναι μητέρα δυο παιδιών. Η Κατερίνα αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και έτσι δήλωσε συμμετοχή στον πέμπτο κύκλο του GNTM.
Αυτό το βήμα που έκανε αποδείχτηκε σωστό, μιας και μετά τις auditions, το εντυπωσιακό ID Catwalk και το απαιτητικό Bootcamp κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του διαγωνισμού μόδας του Star.
Δίπλα σε όλη αυτή τη προσπάθεια που κάνει έχει τον σύζυγό της, ο οποίος εμφανίστηκε στις auditions και δήλωσε μπροστά στους κριτές πως είναι υπερήφανος για εκείνη.
To «πάθος» της Κατερίνας με το modelling ξεκίνησε από όταν ήταν μαθήτρια Λυκείου, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να μην μπορέσει να ασχοληθεί νωρίτερα με αυτό που αγαπά.
Ποτέ όμως δεν είναι αργά και τώρα η Κατερίνα ζει το όνειρό της μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 5. Άλλωστε motto της διαγωνιζόμενης είναι το: «If you can dream it you can do it», δηλαδή, «αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.