Εργατικό δυστύχημα: Νεκρός ο εργάτης που καταπλακώθηκε από βαριά αντικείμενα
Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε ο 38χρονος που εκτελούσε εργασίες σε αποθήκη στο Μενίδι
Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τετάρτης ένας εργάτης που καταπλακώθηκε από βαριά αντικείμενα σε αποθήκη στο Μενίδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο 38χρονος εκτελούσε εργασίες.
Χωρίς τις αισθήσεις του
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των εργασιών ηλεκτρικά ράφια υποχώρησαν με αποτέλεσμα τα βαριά αντικείμενα που βρίσκονταν σε αυτά να καταπλακώσουν τον άτυχο εργάτη.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον 38χρονο εργάτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό φέρεται να έγινε σε αποθήκη που βρίσκεται επί της οδού Λουτρού ενώ για το περιστατικό έχει προσαχθεί ο υπύθυνός του.
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- Βενεζουέλα: «Δεν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη», διαβεβαιώνει η Ροντρίγκες, ενώ ξεχειλίζει η οργή των πολιτών
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442