«Φως στο Τούνελ»: Κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου
Η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της θα προσπαθήσουν να ρίξουν φως σε ανεξιχνίαστες υποθέσεις.
Εξαφανίσεις καλυμμένες από πέπλο μυστηρίου. Περίεργοι θάνατοι που γεννούν υποψίες και ερωτηματικά. Δολοφονίες που παραμένουν ανεξιχνίαστες.
Το «Φως στο Τούνελ», η κορυφαία εκπομπή έρευνας με την Αγγελική Νικολούλη, που πέρυσι βρέθηκε στην πρώτη θέση των παγκόσμιων trends και κατέρριψε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, ανοίγει το νέο κύκλο αναζητήσεων.
Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 23:10 στο MEGA, το «Τούνελ» ανάβει και πάλι το φως.
Στη μακρόχρονη πορεία του, το «Φως στο Τούνελ» έχει συμβάλει στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών. Η Αγγελική Νικολούλη και η έμπειρη ομάδα της, με τη βοήθεια εθελοντών, τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών, έχουν εντοπίσει περισσότερους από 1.740 αγνοούμενους σε 920 εκπομπές.
Η βραβευμένη δημοσιογράφος έρχεται και φέτος να φωτίσει σκοτεινές υποθέσεις. Με την επίμονη, ενδελεχή και αποτελεσματική της έρευνα, για 28η χρονιά θα ενώσει τα κομμάτια και του πιο δύσκολου παζλ. Θα δώσει απαντήσεις σε κάθε γρίφο. Για το «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, καμία υπόθεση δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι.
«ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ»
Πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 23:10
#FosStoTounel
- Ιράν: Απορρίπτουν κατηγορηματικά οι ΗΠΑ τις κατηγορίες περί αμερικανικής υποκίνησης των διαδηλώσεων
- Σύνοδος G7: Η Γαλλία «άλλαξε με ευγένεια τις ημερομηνίες» για να ληφθεί υπόψη «η ατζέντα του Τραμπ»
- Ιράν: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους της Τεχεράνης
- Βενεζουέλα: Ο Τραμπ πιέζει πετρελαϊκούς κολοσσούς να επιστρέψουν
- Το «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» δεν κατάφερε να δέσει στη Μήλο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
- Τραμπ προς Ιράν: «Καλύτερα να μην αρχίσετε να πυροβολείτε, γιατί θα πυροβολήσουμε και εμείς»


