Είναι από τις δημοσιογράφους που έχουν γράψει χιλιόμετρα στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για την Αγγελική Νικολούλη μετράει πάνω από δύο δεκαετίες μπροστά από τις τηλεοπτικές οθόνες και έχει χειριστεί δεκάδες υποθέσεις που έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.
Η γνωστή δημοσιογράφος διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και εκτός τηλεόρασης. Η ίδια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της πριν επιστρέψει στην τηλεοπτική πραγματικότητα για τη νέα σεζόν της εκπομπής Φως στο Τούνελ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας