Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Παύλου Μελά: Καθημερινά γεύματα σε απόρους του Δήμου

Δήμος Παύλου Μελά: Καθημερινά γεύματα σε απόρους του Δήμου

Με νέα δράση στήριξης ευπαθών ομάδων πληθυσμού, εγκαινιάζει ο Δήμος Παύλου Μελά και αφορά την σίτιση πολιτών που αντιμετωπίζουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

Εγκαινιάζεται στη Σταυρούπολη η νέα δομή «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου που θα προσφέρει γεύματα στις οικονομικά ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Παύλου Μελά.

Τη νέα κοινωνική δομή «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» θα εγκαινιάσουν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.00, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού όπου εγκαινιάζεται η δομή.

Από τον Ιούλιο του 2022 ο Δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής δημιούργησαν τη νέα Δομή «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας», η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της με την παρασκευή μερίδων γεύματος καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και τη διανομή τους σε πολίτες που διαμένουν στα όρια του δήμου.

Η δομή στοχεύει στην ενδυνάμωση και στην προσπάθεια κοινωνικής ενσωμάτωσης των πολιτών, που είναι άποροι & βιώνουν τις επιπτώσεις της ραγδαίας αύξησης φαινομένων φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Το μενού συναποφασίζεται από τον μάγειρα της δομής και τα στελέχη του Τμήματος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου με βασική μέριμνα την ποικιλία και την διατροφική υποστήριξη των ωφελούμενων.

Η δομή είναι πλήρως εξοπλισμένη και ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Είναι μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και με τη δομή αυτή συμβάλλει δυναμικά στην διασφάλιση της καθημερινής τροφής για τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024