Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Εμείς φροντίζουμε το κατοικίδιό μας – και τα Pet City όλα τα υπόλοιπα

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Εμείς φροντίζουμε το κατοικίδιό μας – και τα Pet City όλα τα υπόλοιπα

Μέσα από σημαντικές πρωτοβουλίες, η αγαπημένη αλυσίδα ειδών για κατοικίδια μοιράζει αγάπη σε ζωάκια που δεν έχουν βρει ακόμη το παντοτινό τους σπίτι

Δεν περιμένουμε τις Παγκόσμιες Ημέρες για να δώσουμε αγάπη στα κατοικίδια μας – αδράττουμε, όμως, κάθε ευκαιρία που μας προσφέρεται για να τους δώσουμε άλλη μια λιχουδιά, να τα χαϊδέψουμε λίγο παραπάνω και, φυσικά, να τα φωτογραφίσουμε για εκατοστή φορά μέσα στη μέρα.

Δεν είναι όλα τα ζωάκια εξίσου τυχερά. Τουλάχιστον, όμως, μέχρι να βρουν κάποιον να τα κακομαθαίνει όπως τους αξίζει, έχουν στο πλευρό τους τα Pet City και τη νέα καμπάνια Act Pawsitive.

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την πρωτοπόρο ελληνική επιχείρηση Plus2Feet που δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα από το 2015, αλλά και με όλους εμάς που την επιλέγουμε σταθερά για τις αγορές μας, η αλυσίδα προϊόντων για το κατοικίδιο προχωρά σε μια σειρά από σημαντικές κινήσεις που θα προσφέρουν αγάπη και ανακούφιση σε αμέτρητα ζωάκια που δεν βρήκαν ακόμη την οικογένειά τους.

Βοηθώντας σκυλάκια με αναπηρία να τρέξουν ξανά

Μια από τις πιο συγκινητικές δράσεις αφορά σε αδέσποτα ζωάκια με κινητικά προβλήματα. Γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στα καταφύγια που τα φιλοξενούν, τα Pet City προχωρά στην ενέργεια Moving Together για να τους προσφέρει σε συνεργασία με την Plus2Feet τα αμαξίδια που έχουν ανάγκη για να κάνουν πράξη τη διάθεσή τους για τρέξιμο, παιχνίδι και ζωή.

Η όμορφη Μαργαρίτα ετοιμάζεται να ανακτήσει την αυτονομία της κίνησής της

Πρώτες ωφελούμενες του προγράμματος θα είναι η Princess, μια τετράχρονη σκυλίτσα που, εξαιτίας μιας εκ γενετής αναπηρίας, δεν μπορεί να στηριχθεί στα πίσω ποδαράκια της, και η Μαργαρίτα, η οποία γεννήθηκε χωρίς κινητικά προβλήματα, όμως αλλεπάλληλοι τραυματισμοί την οδήγησαν σε ξαφνική παράλυση. Και οι δυο τους, κάτοικοι προς το παρόν του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, θα αποκτήσουν την κινητική τους αυτονομία – και αν όλα πάνε καλά, ίσως σύντομα βρουν και το παντοτινό τους σπιτάκι.

Χιλιάδες κιλά τροφής σε ζωάκια που τη χρειάζονται

Όμως οι δυο τους δεν είναι οι μόνες τετράποδες κυρίες που θα δουν την καθημερινότητά τους να βελτιώνεται αισθητά. Και αυτό γιατί με τη δική σας συμβολή, τα Pet City πρόκειται να βοηθήσουν στο έργο καταφυγίων που φιλοξενούν ζωάκια με κινητικά προβλήματα.

Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε ένα κατάστημα Pet City για να προμηθευτείτε τροφή, λιχουδιές, παιχνίδια και ό,τι άλλο χρειάζεται το ζωάκι σας, κάντε μια στάση στην χαρακτηριστική καλαθούνα που θα δείτε στο εσωτερικό του και προσφέρετε λίγη τροφή σε ζωάκια που το έχουν ανάγκη. Τα Pet City θα διπλασιάσουν την ποσότητα τροφής που θα συλλεχθεί έως και τις 4 Οκτωβρίου 2022 και θα τη δωρίσει σε καταφύγια που φιλοξενούν ζωάκια με κινητικά προβλήματα.

Προτιμάτε τις ηλεκτρονικές αγορές; Αρκεί ένα κλικ (ή και περισσότερα) στην πατούσα-καρδιά που θα βρείτε στην κεντρική σελίδα του www.petcity.gr για να στηρίξετε την προσπάθεια των Pet City, τα οποία θα προχωρήσουν σε δωρεά δυο κιλών τροφής ανά κλικ. Και, πιστεύοντας πως οι καλές πράξεις θα πρέπει να ανταμείβονται, το πάτημα της πατούσας μεταφράζεται σε 10% επιπλέον έκπτωση στις αγορές σας. Για να μπορέσετε να προσφέρετε κι εσείς περισσότερα στο δικό σας σκυλάκι.

Λάβετε μέρος στην σημαντική πρωτοβουλία των Pet City εδώ.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024