Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το νυχτερινό κέντρο του σκληρού και αδίστακτου «Θέμη Καστρινού»

Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το νυχτερινό κέντρο του σκληρού και αδίστακτου «Θέμη Καστρινού»

Σε αυτόν τον χώρο θα διαδραματιστούν πολλά γεγονότα που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές

Ένας σφοδρός και απαγορευμένος έρωτας ζωντανεύει στη μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30.

Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα κάνει τους δύο νέους να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και θα συμπαρασύρει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους. Θα επιλέξουν το «πρέπει» ή το «θέλω» για να βρει ο καθένας τη δική του σωτηρία;

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός. Το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη.

Η υπόθεση της σειράς

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το αγγελικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά.

Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει.

Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο του αδίστακτου «Θέμη Καστρινού», ρόλο τον οποίο υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης. Στο «άντρο» του Θέμη Καστρινού θα συμβούν πολλά που θα κρατήσουν την αγωνία του κοινού στο κατακόρυφο.

Σε αυτόν τον χώρο θα διαδραματιστούν πολλά γεγονότα. Τα μπουζούκια αποτελούν τον δεύτερο κόσμο στην σειρά του MEGA, με το πρώτο να είναι σαφώς, η μονή.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024