ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-4: Όργια Καρέλη στους Ζωσιμάδες
Ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με 4-1 και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Καρέλης που πέτυχε χατ-τρικ.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό, στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, «διαλύοντας» τους Ηπειρώτες με 4-1 και να ανεβαίνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.
Ο Νίκος Καρέλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, σημειώνοντας τρία γκολ και φτάνοντας τα 6 στο πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ του Έλληνα επιθετικού στην Ελλάδα αλλά και το πρώτο από το 2016, όταν αγωνιζόταν στην Γκενκ.
Οι γηπεδούχοι φάνηκε να ξεκινούν «ορεξάτοι» το παιχνίδι, πατώντας αρχικά δύο φορές την περιοχή του Ανέστη, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να πετύχουν κάτι σημαντικό. Στο 7′ στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία του ματς, ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια. Ο Μλάντεν άλλαξε πολύ ωραία το παιχνίδι για τον Μόρσεϊ, που απέφυγε τον Σόρια και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.
Στο 25ο λεπτό ο Καρέλης εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Λάρσον, έπειτα από ασίστ του Χατζηθεοδωρίδη και από κοντά «έσπρωξε» την μπάλα για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Εννέα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μορέιρα, ο Εραμούσμπε, πήρε την κεφαλιά και «έγραψε» το 1-2. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι «ανέβασαν» ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους και «έψαξαν» το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς ωστόσο να το πετύχουν.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε περίπου όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, να έχει την πρωτοβουλία ων κινήσεων και να φτάνει κοντά στο γκολ με τον Σταματελλόπουλο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το ωραίο γύρισμα του Μορέιρα στο 53′. Κι ενώ η ομάδα του Θανάση Στάικου ήταν αυτή που έμοιαζε πιο κοντά στο γκολ, ο Παναιτωλικός «χτύπησε» και πάλι με τον Καρέλη στο κατάλληλο σημείο. Στο 71′, έπειτα από γέμισμα στην περιοχή, ο Κορνέλιους πήρε την κεφαλιά και ο Έλληνας επιθετικός έβαλε το πόδι του με ωραίο τρόπο, νικώντας τον Σούλη για το 1-3.
Ο Καρέλης ολοκλήρωσε τον «θρίαμβο» της ομάδας του Αναστασίου στο 87′.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.