Ο Ιγκλέσιας έσπασε το ρεκόρ του Βαζέχα
Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης Ματίας Ιγκλέσιας έσπασε το ρεκόρ του Κριστόφ Βαζέχα αφού βρίσκεται για 16η σεζόν στη Superleague.
Ένα ιστορικό ρεκόρ έσπασε σήμερα στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Superleague αφού ο Ματίας Ιγκλέσιας έφτασε την 16η διαδοχική χρονιά στο πρωτάθλημά μας.
Ο προηγούμενος κάτοχος ήταν ο θρύλος του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα ο οποίος αγωνίστηκε για 15 συνεχόμενες σεζόν με το Τριφύλλι.
Διαβάστε επίσης: Η «πρώτη» Μαρσέλο και Πασχαλάκη στο Καραϊσκάκη (Pics)
Ο Αργεντίνος μέσος εμφανίστηκε στην χώρα μας το 2007 με την Λάρισα ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε επίσης σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, «μετρώντας» συνολικά 310 εμφανίσεις στην κορυφαία κατηγορία.
Πλέον με αυτή την επίδοση βάζει το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας σε ένα ρεκόρ που είναι πολύ δύσκολο να σπάσει.
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια



