Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ViaLider: Όσα πρέπει να ξέρετε για το καλύτερο δίκτυο πώλησης ελαστικών σύμφωνα με τη Michelin

ViaLider: Όσα πρέπει να ξέρετε για το καλύτερο δίκτυο πώλησης ελαστικών σύμφωνα με τη Michelin

Σαράντα ελληνικά καταστήματα που εγγυώνται κορυφαία προϊόντα, εξυπηρέτηση και υπηρεσίες

Η αλλαγή ελαστικών είναι ένα ζήτημα που απασχολεί όλους τους οδηγούς, αφού πρόκειται για μια σημαντική επένδυση για την ασφάλεια, αλλά και τον προϋπολογισμό τους. Όμως η εύρεση του κατάλληλου αντιπροσώπου, που θα παρέχει ένα ποιοτικό σετ ελαστικών σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Για αυτό και η Michelin δημιούργησε το δίκτυο ViaLider, βοηθώντας τους οδηγούς επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων να βρίσκουν πάντα αυτό που έχουν ανάγκη.

Τι είναι το δίκτυο καταστημάτων ViaLider

Όλα ξεκίνησαν στην Ισπανία, το μακρινό 1996, όταν η Michelin Ισπανίας ξεχώρισε τα κορυφαία καταστήματα ελαστικών στην εκεί αγορά. Το δίκτυο γνώρισε μεγάλη επιτυχία, εξακολουθώντας να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες μέχρι και σήμερα, ενώ σύντομα άρχισε να εξαπλώνεται και σε μια σειρά από άλλες χώρες.

Το ελληνικό δίκτυο ViaLider δημιουργήθηκε από τη Michelin το 2018, με την επιλογή 40 καταστημάτων σε όλη τη χώρα, και της αντίστοιχης ιστοσελίδας όπου είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι κορυφαίοι ειδικοί ελαστικών στην Ελλάδα. Αποστολή του, η προσφορά προϊόντων και υπηρεσίας άριστης ποιότητας, σε επαγγελματίες οδηγούς αλλά και στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό που θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια σε συνδυασμό με τη βέλτιστη εξυπηρέτηση. Όλα τα καταστήματα ViaLider έχουν δραστηριότητα σε ελαστικά επιβατικών οχημάτων, SUV και ελαφρών φορτηγών, ενώ σε ορισμένα οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν και ελαστικά φορτηγών οχημάτων και λεωφορείων.

Στα καταστήματα του δικτύου εξειδικευμένοι επαγγελματίες είναι σε θέση να ανταποκριθούν άμεσα σε κάθε ανάγκη των οδηγών, στο πλαίσιο ενός ευχάριστου και φιλικού περιβάλλοντος και στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, εξαιρετικές υπηρεσίες και πλήρης διαφάνεια στην ενημέρωση για την κατάσταση του οχήματός τους και τις εργασίες που χρειάστηκε να πραγματοποιηθούν, συμπληρώνουν το φάσμα της άψογης εξυπηρέτησης.

Σε όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας τους με τα καταστήματα, οι οδηγοί είναι σε θέση να συνομιλήσουν με τους ειδικούς και να λάβουν συμβουλές βάσει της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας τους, γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή ότι το όχημά τους βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

Ποια πλεονεκτήματα κάνουν τα καταστήματα ViaLider να ξεχωρίζουν;

Καθένα από τα 40 καταστήματα του δικτύου έχει πιστοποιηθεί από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης TUV Austria Hellas για την τεχνική του κατάρτιση, τον επαγγελματισμό και τη διαφάνεια που επιδεικνύει απέναντι στον καταναλωτή, αλλά και από τη Michelin, για την τήρηση των αυστηρών ποιοτικών προτύπων που έχει θέσει η κορυφαία εταιρεία ελαστικών.

Μεταξύ άλλων, η Michelin εξετάζει ότι τα καταστήματα πληρούν όλες τις τεχνικές προϋποθέσεις για το εμπόριο ελαστικών, διαθέτουν εγκαταστάσεις που τους επιτρέπουν να προσφέρουν εξατομικευμένη προσοχή στους πελάτες τους, για μέγιστη άνεση και ασφάλεια, χρησιμοποιούν τα κατάλληλα μηχανήματα για σωστό χειρισμό των προσφερόμενων προϊόντων και απασχολούν εξειδικευμένο προσωπικό, ικανό να προτείνει συμφέρουσες λύσεις και να απαντήσει σε κάθε απορία που μπορεί να προκύψει. Η διαφάνεια, η άριστη κατάσταση των βοηθητικών εγκαταστάσεων και ο επαγγελματισμός του προσωπικού είναι μερικά ακόμη «τεστ» που οφείλει να περάσει επιτυχώς ένα κατάστημα για να ενταχθεί στο δίκτυο ViaLider.

Ταυτόχρονα, η Michelin προσφέρει την πλήρη υποστήριξή της στα σημεία εξυπηρέτησης του δικτύου ViaLider, μέσα από συμβουλευτικές υπηρεσίες, αλλά και εκπαίδευση για τις πιο σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, με τελικό στόχο την ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας που απολαμβάνουν οι καταναλωτές.

Το αποτέλεσμα είναι η εγγυημένα αξιόπιστη εξυπηρέτηση, που πληροί τα υψηλότερα standards επαγγελματισμού, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο που μπορεί να εξασφαλίσει ένα κατάστημα πώλησης ελαστικών.

Πού θα βρω τα καταστήματα του δικτύου ViaLider που με εξυπηρετούν;

Στην ιστοσελίδα www.vialider.gr μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των καταστημάτων πώλησης ελαστικών που ξεχώρισε η Michelin στη χώρα μας. Πέρα από τον χάρτη με τις τοποθεσίες τους, το site προσφέρει επίσης τη δυνατότητα χρήσης των κατάλληλων φίλτρων, ώστε να βρείτε με ευκολία τον αντιπρόσωπο που μπορεί να σας προσφέρει ακριβώς τις υπηρεσίες που χρειάζεστε, ενώ σε άλλες υποκατηγορίες είστε σε θέση να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα και τον πλήρη κατάλογο των παρεχόμενων από το δίκτυο υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα για το δίκτυο ViaLider.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024