Νέα εποχή για την Virgin Atlantic: Οι άνδρες αεροσυνοδοί θα μπορούν να φοράνε φούστες και οι γυναίκες παντελόνια
Το προσωπικό θα μπορεί να «φοράει στολές που εκφράζουν την πραγματική του ταυτότητα»
Σε επικαιροποίηση της πολιτικής της για τις στολές προχώρησε προ λίγων ημερών η αεροπορική εταιρεία Virgin Atlantic.
Καταργώντας τις απαιτήσεις ένδυσης με βάση το φύλο και εισάγοντας σήματα αντωνυμιών η εταιρεία πλέον θα επιτρέπει στο προσωπικό της να «φοράει στολές που εκφράζουν την πραγματική του ταυτότητα».
Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος των αεροσκαφών και των πιλότων, θα μπορούν να επιλέγουν τι θα φορούν.
We’ve changed our uniform code to give our crew, pilot and ground teams the option to choose which of our iconic uniforms, designed by Vivienne Westwood, best represents them ? #SeeTheWorldDifferently pic.twitter.com/dbCP4WxObl
— virginatlantic (@VirginAtlantic) September 28, 2022
Δηλαδή, ακόμη και οι άνδρες αεροσυνοδοί ή πιλότοι θα μπορούν να φορούν φούστα και οι γυναίκες παντελόνια.
Δίνει δηλαδή, τη δυνατότητα στο πλήρωμα να επιλέξει ποια στολή θα φοράει: την «κόκκινη» επιλογή της εταιρείας, την οποία προηγουμένως φορούσαν οι γυναίκες αεροσυνοδοί, ή την «μπορντό» επιλογή, την οποία φορούσαν οι άνδρες.
Πρωταγωνίστρια στην καμπάνια της Virgin Atlantic μια drag queen
Η ανακοίνωση της Virgin Atlantic έγινε σήμερα στα social media, με την πρωταγωνίστρια του RuPaul’s Drag Race Michelle Visage να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια, σε μια προσπάθεια να «αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία του εργατικού δυναμικού της».
Η αεροπορική εταιρεία θα φτιάξει επίσης προαιρετικές κονκάρδες αντωνυμιών, που θα επιτρέπουν στο προσωπικό – αλλά και στους πελάτες να αποκαλούνται όπως οι ίδιοι επιθυμούν.
Οι κονκάρδες, που είναι διαθέσιμες από σήμερα, μπορούν να ζητηθούν κατά το check-in.
- Η στιγμή του ρεσάλτου των Αμερικανών πεζοναυτών σε ιρανικό πλοίο – Βίντεο από την επίθεση
- Η«ακτινογραφία» των φορολογικών δηλώσεων: Πόσοι πληρώνουν φόρο, πόσοι παίρνουν επιστροφή
- Κέιτι Πέρι: Πέταξε την πιστωτική της κάρτα στη Φοντάνα Ντι Τρέβι γιατί δεν είχε κέρματα
- Β. Κικίλιας: «Θα υπερασπιστούμε την Κρήτη από τους σύγχρονους λαθρέμπορους»
- ΠΑΣΟΚ: Καν’ το όπως ο Σάντσεθ;
- Stoiximan GBL: Τα σενάρια για την αποφυγή του υποβιβασμού – Τι χρειάζονται Πανιώνιος και Μαρούσι
- Λιοσίων: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η 16χρονη που παρασύρθηκε – Ξεσπά η μητέρα της
- Η Νέα Μετα-δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/vladyslav-tobolenko-i5v1q3XxhgQ-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442