Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Επίθεση» Κασάνο  στον Ρονάλντο: «Αν δεν αντέχεις άλλο, πρέπει να αποσυρθείς»

«Επίθεση» Κασάνο στον Ρονάλντο: «Αν δεν αντέχεις άλλο, πρέπει να αποσυρθείς»

Να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πρότεινε στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αντόνιο Κασάνο, ύστερα από την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Πορτογάλος στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ισπανία.

Αυστηρή κριτική άσκησε για ακόμη μια φορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Αντόνιο Κασάνο με αφορμή το παιχνίδι της Πορτογαλίας απέναντι στην Ισπανία, στο οποίο ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε χαμηλή απόδοση και τελικά η χώρα του οδηγήθηκε στην ήττα και τον αποκλεισμό από το Nations League.

Ο 38χρονος σούπερ σταρ βρίσκεται σε συνεχόμενο ντεφορμάρισμα από την αρχή της χρόνιας, έχοντας χάσει μάλιστα και την θέση του στην αρχική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων» και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ανακάμψει.

Ο πρώην Ιταλός παίκτης θεωρεί πως δύσκολα θα καταφέρει να συνέλθει από τις συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις o «CR7» και τον «συμβούλεψε» να αποσυρθεί. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κασάνο: 

«Ένας τύπος σαν τον Κριστιάνο πρέπει να αγαπάει τον εαυτό του: Αν δε μπορεί πλέον ας αποσυρθεί, αυτός είναι ο κανόνας σε όλα τα αθλήματα. Αποσύρσου αυτό ήταν!»

Να σημειωθεί  δε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην Ατζούρι επιθετικός «εξαπολύει πυρά» κατά του Πορτογάλου επιθετικού καθώς πιο παλιά σε δηλώσεις του για τον GOAT  του ποδοσφαίρου είχε αναφερθεί στον Ρονάλντο λέγοντας πως δεν είναι ο κορυφαίος στον κόσμο.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024