Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Cupra Leon: Ανανέωση ισχύος

Cupra Leon: Ανανέωση ισχύος

H ισχυρότερη εκδοχή του Leon εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης στην πρακτικότερη station wagon έκδοσή του, προετοιμάζοντας μια σειρά αλλαγών που θα επιφέρουν και αύξηση ισχύος

Φωτογραφίες: Αutomedia

Όταν η Cupra απέκτησε την ανεξαρτησία της, το Leon ήταν το δεύτερο μοντέλο με το οποίο η ισπανική φίρμα καταπιάστηκε προσφέροντας το 202 μια hot-hatch έκδοση του μικρομεσαιου μοντέλου η οποία αφορούσε τόσο την hatchback όσο και την πρακτικότερη station wagon εκδοχή του.

Η δεύτερη δίνει πλέον το στίγμα της από τα πεδία δοκιμών προδίδοντας μια σειρά βελτιώσεων που συντόμως η Cupra θα εφαρμόσει στο Leon, στοχεύοντας να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Μια προσεκτική παρατήρηση στα καμουφλαρισμένα τμήματα αποκαλύπτει ανασχεδιασμένη γρίλια τόσο πάνω όσο και κάτω ενώ τα φωτιστικά σώματα δείχνουν να υιοθετούν την αισθητική που έχουμε δει στα πρωτότυπα Tavascan και Terramar. Επίσης, η Cupra έχει αξιοποιήσει ακόμα μεγαλύτερης διάστασης τροχούς σε σχέση με τους 19 ιντσών της μέχρι σήμερα γνωστής αντίστοιχης έκδοσης.

Σε επίπεδο κινητήρων με δεδομένη την παρουσία του VW Golf R Estate των 320 ίππων στο portfolio του ομίλου, κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί με το Cupra Leon το οποίο αναμένεται εξίσου να υιοθετήσει την αναβαθμισμένη εκδοχή του δίλιτρου τετρακύλινδρου κινητήρα.

Βέβαια, αναμενόμενα θα υπάρξουν και «ηπιότερες» εκδόσεις οι οποίες θα εφοδιάζονται με κινητήρες 1,5 και 2,0 λίτρων οι οποίες αναμένεται να αποδίδουν 150 και 190 ίππους αντίστοιχα. Στις εναλλακτικές επιλογές της γκάμας θα συμπεριλαμβάνονται επίσης plug-in υβριδικές εκδόσεις με κινητήρα 1,4 λίτρων και ισχύ έως και 245 ίππους.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό παραμένουν προς το παρόν άγνωστες χωρίς να αποκλείεται το ανανεωμένο Cupra Leon να υιοθετήσει την τελευταία εκδοχή ψηφιακών τεχνολογιών του ομίλου, αποκτώντας ένα βελτιωμένο σύστημα φωνητικών εντολών και χειριστήρια αφής.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024