Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχονται οι «Αόρατοι» στην COSMOTE TV

Έρχονται οι «Αόρατοι» στην COSMOTE TV

Μια επικίνδυνα σοβαρή….κωμωδία, με ενδιαφέρουσα πλοκή, αβίαστο γέλιο και αγαπημένους ηθοποιούς σε μεγάλα κέφια

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένας ψιλικατζής, ένας ιδιοκτήτης video club, ένας άνεργος ηθοποιός, μια γραφίστρια και μια street performer; Πέντε άνθρωποι, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, ενώνονται χάρη σε μια καταπληκτική ιδέα. Να φτιάξουν μια εταιρία που θα αναλαμβάνει να καλύπτει τα ίχνη των πελατών της για τις «κομπίνες» που ετοιμάζουν!

Μετά το «Έτερος Εγώ» και τους «42οC», η COSMOTE TV έχει αποδείξει ότι επενδύει σε παραγωγές υψηλού επιπέδου, βάζοντας ψηλά τον πήχη στη μυθοπλασία. Η νέα της σειρά «Αόρατοι», συστήνεται ως επικίνδυνα σοβαρή κωμωδία. Είναι πολύ «φρέσκια», με ενδιαφέρουσα πλοκή, εξαιρετική φωτογραφία κινηματογραφικής αισθητικής και ένα εξαιρετικό καστ, που δένει μοναδικά, βγάζοντας γέλιο εντελώς αβίαστα!

Τρελές μπίζνες από losers

Ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου), είναι ένας ψιλικατζής, κάπου σε μια γειτονιά της Αθήνας και ζει με τη μαμά του (Σόφη Ζαννίνου). Στην προσπάθειά του να αποκτήσει φίλους και να δώσει μια «σπίθα» στην καθημερινότητά του, μοιράζεται την ιδέα του για τη δημιουργία της εταιρίας με τον Μήτσο (Νίκος Πουρσανίδης), ιδιοκτήτη video club, και τον Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης), έναν άνεργο ηθοποιό. Ο Μήτσος οικειοποιείται την ιδέα του Τόλη, δίνει στον εαυτό του το ρόλο του «αρχηγού» και φέρνει στην ομάδα τη νέα του γειτόνισσα Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου), μια γραφίστρια που μόλις έχει έρθει από την Πάτρα για να ακολουθήσει τον έρωτά της, και την εκκεντρική «street performer» Ρόξι (Γιούλικα Σκαφιδά). Το σχέδιό τους μπαίνει σε εφαρμογή και η μία περίεργη υπόθεση διαδέχεται την άλλη, μπλέκοντας τους πέντε ήρωες σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Μέσα από αυτές θα έρθουν πιο κοντά και θα εξελιχθούν, ανακαλύπτοντας ταλέντα που ούτε και οι ίδιοι ήξεραν ότι είχαν. Ένας φόνος θα ανατρέψει τα πάντα, αφού θα βρεθούν στο αστυνομικό τμήμα ως κατηγορούμενοι. Και κάπως έτσι, ξεκινάει η ιστορία των «Αόρατων»…

Αγαπημένοι ηθοποιοί σε μεγάλα κέφια

Η σειρά βασίζεται σε μια ιδέα του σκηνοθέτη και δημιουργού Χάρη Μαζαράκη, ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον Θωμά Νικολαϊδη. Η κινηματογραφική εικόνα έχει την υπογραφή του «μετρ» Γιάννη Δασκαλοθανάση, ενώ το καστ περιλαμβάνει πολλούς και αγαπημένους ηθοποιούς. Η πρωταγωνιστική πεντάδα αποτελείται από τους: Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Πουρσανίδη, Γιώργο Χρανιώτη, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά. Μαζί τους παίζουν επίσης ο Δημήτρης Πιατάς (Θείος Ιάσονας), ο Γιώργος Πυρπασόπουλος (Διονύσης), η Σόφη Ζαννίνου (Μητέρα Τόλη), ο Αντώνης Λουδάρος (Πατέρας Τόλη), ο Χρήστος Ευθυμίου (Ανακριτής) και η Γεωργία Παντέλη (Ψυχολόγος). Στη σειρά συμμετέχουν, ακόμα, η Κατερίνα Λέχου, ο Θανάσης Τότσικας και πολλοί άλλοι.

Πρεμιέρα το Σάββατο 1/10

Οι «Αόρατοι» έρχονται στις οθόνες μας με 8 επεισόδια, ξεκινώντας με την πρεμιέρα τους το Σάββατο 1η Οκτωβρίου. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 22:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD, αλλά για όσους θέλουν να δουν όλα τα επεισόδια back-to-back, μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, όλος ο κύκλος θα είναι διαθέσιμος on demand!

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024