Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
3+ 1 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα φοιτητικό σπίτι

3+ 1 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα φοιτητικό σπίτι

Διαμορφώστε το φοιτητικό σας σπίτι έτσι ώστε να είναι λειτουργικό και άνετο.

Δεν έχει σημασία αν το νέο σας σπίτι βρίσκεται σε κάποια επαρχιακή πόλη ή αν μένετε σε μια από τις φοιτητικές εστίες του πανεπιστημίου.

Όποια και να είναι η περίπτωση, το νέο σας σπίτι θα χρειαστεί τα βασικά έπιπλα και κυρίως συσκευές που έρχονται να διευκολύνουν την καθημερινότητα και να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χρόνου και χώρου.

Και εκτός από τις βασικές οικιακές επισκευές θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη διαμόρφωση του χώρου όπου θα διαβάζετε και θα προετοιμάζετε τις εργασίες και παρουσιάσεις για τη σχολή σας.

Γραφείο, καρέκλα υπολογιστή, λάπτοπ, οθόνες και φυσικά ένα πολυμηχάνημα εκτυπωτής είναι τα βασικά που δεν θα πρέπει να λείπουν από το σπίτι σας. Και που θα τα βρείτε όλα αυτά; Μα φυσικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του SHOPFLIX. gr σε μεγάλη ποικιλία και σε σούπερ προσφορές.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην πλατφόρμα και να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στον χώρο σας και στην τσέπη σας και με την πρωτοποριακή υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, ανεξάρτητα να έχετε επιλέξει έπιπλα από διαφορετικούς πωλητές, θα σας παραδοθούν ταυτόχρονα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Για να γράφετε… και να παίζετε

Αυτό που σίγουρα χρειάζεστε είναι μέρος στο οποίο θα διαβάζετε, έστω μόνο αυτό το διάστημα πριν από τις εξεταστικές, αλλά και που θα απολαμβάνεται online chat ή gaming με τους φίλους σας.

Το laptop είναι ίσως το πιο χρήσιμο εργαλείο για της σπουδές σας. Σίγουρα κάθε φοιτητής χρειάζεται πλέον να έχει υπολογιστή, σε όποιο τομέα και αν είναι. Επίσης το laptop λόγο του μεγέθους και του βάρους του, μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα, όπου εσύ θέλετε.

Πλέον οι τιμές και τα είδη που υπάρχουν είναι πάρα πολλά. Το laptop για παράδειγμα της HP είναι ειδικά σχεδιασμένο για πιο αποδοτική και αξιόπιστη λειτουργία σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Χάρη στο υψηλότερο εύρος ζώνης, τα πάντα – από την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών εργασιών ως τα παιχνίδια – πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις.

Η Radeon κάρτα γραφικών του, είναι ενσωματωμένη στον επεξεργαστή, ικανή να ανταποκριθεί σε απαιτητικές εφαρμογές αλλά και casual gaming. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 14” και ανάλυση Full HD για ξεκούραστη εικόνα σε κάθε εργασία, ενώ έρχεται με SSD χωρητικότητας 256GB για υψηλούς χρόνους απόκρισης σε ό,τι κι αν κάνεις.

Αγοράστε το από 439€

Αν πάλι διαθέτετε υπολογιστή επενδύστε σε μια καλή οθόνη. Η οθόνη Gaming Samsung Odyssey G3 24′ με φουτουριστικό «Borderless» σχεδιασμό (3-sided), Eye Saver Mode, τεχνολογία Flicker Free και ευέλικτη βάση HAS PIVOT (Height, Tilt, Swivel, Pivot) ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο και εντυπωσιάζει!

Προσφέρει ανάλυση Full HD (1.920 x 1.080, 16:9) για εξαιρετική λεπτομέρεια και ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz για καταιγιστικά γρήγορες εικόνες, χωρίς θαμπάδες. Παράλληλα, η τεχνολογία AMD FreeSync™ Premium ελαχιστοποιεί τα «σπασίματα», εξασφαλίζοντας απρόσκοπτο και ομαλό παιχνίδι.

Αγοράστε την από 172,32€

Για άνετο διάβασμα 

Το γραφείο φυσικά θα πρέπει να συνοδεύεται και από μια καρέκλα γραφείου η οποία μπορεί να σώσει τη μέση σας και τον αυχένα σας.

Η ιδανική καρέκλα γραφείου, θα σας βοηθά να διαβάζετε στη σωστή στάση και παράλληλα να μην καταπονεί το σώμα σας την ώρα του διαβάσματος.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια gaming καρέκλα για τις ατέλειωτες ώρες που θα κάθεστε μπροστά στο PC σας. Για παράδειγμα η καρέκλα Gaming Raptor Stellar, σε μοντέρνες αποχρώσεις διχρωμίας και επιθετικό σχεδιασμό αποτελεί την τέλεια προσθήκη στο φοιτητικό σας δωμάτιο.

Με την ανάκληση να φτάνει τις 180 μοίρες, είναι σίγουρο ότι θα σας βολέψει τόσο στο διάβασμα όσο και στην ψυχαγωγία.

Αγοράστε την από 139€

Πολύχρωμες εκτυπώσεις

Ενα πολυμηχάνημα είναι ακριβώς αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από το γραφείο σας. Αντί να τρέχετε να ψάχνετε που θα εκτυπώσετε τις εργασίες σας, αγοράστε και μάλιστα σε χαμηλό κόστος ένα πολυμηχάνημα που θα καλύψεις τις ανάγκες σας.

Πάρτε για παράδειγμα το πολυμηχάνημα Inkjet HP DeskJet 2720e  που εκτυπώνει, σαρώνει και αντιγράφει ταχύτατα και ασύρματα, ακόμη και μέσα από το smartphone σας και την εφαρμογή HP Smart.

Η αξιόπιστη συνδεσιμότητά του με Dual Band Wi-Fi με αυτόματη επαναφορά και με Bluetooth® 4.2 εγγυάται ότι θα επικοινωνήσει άψογα με το οικιακό σας δίκτυο.

Βασιστείτε στα αυθεντικά δοχεία μελάνης hp, για να εκτυπώνετε καθημερινά τα έγγραφα και τις φωτογραφίες που χρειάζεστε. Επιλέξτε τα δοχεία υψηλής χωρητικότητας και μειώστε το κόστος των συχνών εκτυπώσεων.

Αγοράστε το από 43,90€

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024