Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Tο γραφείο του φοιτητή: 4 tips για να βρεις αυτά που ψάχνεις εύκολα και οικονομικά

Tο γραφείο του φοιτητή: 4 tips για να βρεις αυτά που ψάχνεις εύκολα και οικονομικά

Φροντίστε να επιλέξετε έπιπλα που έχουν παραπάνω από μια χρήσεις, όπως για παράδειγμα βιβλιοθήκη και γραφείο μαζί.

Η φοιτητική ζωή είναι υπέροχη αλλά και πολυέξοδη. Ηδη όμως θα το έχετε καταλάβει αφού η εύρεση του νέου σας σπιτιού ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι.

Και αφού έχετε αγοράσει τις απαραίτητες οικιακές συσκευές σας, προκειμένου το σπίτι σας να είναι λειτουργικό, επόμενο στάδιο είναι η διακόσμηση του νέου σας φοιτητικού σπιτιού στο χώρο όπου θα μελετάται. Και σίγουρα δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία.

Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε ποικιλία σε γραφεία, καρέκλες, βιβλιοθήκες και όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας study spot. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε τα έπιπλα σας και η πλατφόρμα θα εξασφαλίσει αυτά να σας παραδοθούν άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται.

Και αν χρησιμοποιήσετε την πρωτοποριακή υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ όλα τα έπιπλα που θα επιλέξετε θα έρθουν στην πόρτα σας ταυτόχρονα.

Για να επιτύχετε αποτελεσματικό διάβασμα και παραγωγική εργασία στο σπίτι, ξεκινήστε από τα βασικά! Διαλέξτε το γραφείο που ταιριάζει στις ανάγκες και το χώρο σας και απογείωσε τις επιδόσεις σας.

Δε χρειάζεται να πάρετε πολλά έπιπλα για το γραφείο σας παρά μόνο τα πιο απαραίτητα στην αρχή.

Φροντίστε να επιλέξετε έπιπλα που έχουν παραπάνω από μια χρήσεις, όπως για παράδειγμα βιβλιοθήκη και γραφείο μαζί.

Αλλωστε υπάρχουν πολλά έπιπλα που έχουν παραπάνω από μια λειτουργίες και εξυπηρετούν τους μικρούς χώρους.

Γραφείο με βιβλιοθήκη

Φοιτητικά χρόνια δεν σημαίνει μόνο διασκέδαση και parties, αλλά και διάβασμα για την εξεταστική, εργασίες και παρουσιάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του εξαμήνου. Επομένως, ένα γραφείο πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στο σπίτι σου.

Το γωνιακό γραφείο με βιβλιοθήκη HIBISCUS  με κομψό σχεδιασμό, minimal και ιδανικό είναι must, γιατί συνδυάζει 2 έπιπλα σε 1. Διαθέτει άφθονους αποθηκευτικούς χώρους με αποτέλεσμα να χωράει όλα σου τα αντικείμενα και κατά κύριο λόγο τα βιβλία σου.

Με το συγκεκριμένο γραφείο συνδυάζετε βιβλιοθήκη και επιφάνεια εργασίας για εξοικονόμηση χώρου στην περίπτωση που το σπίτι σας είναι μικρό.

Αν πάλι δεν σας είναι απαραίτητη η βιβλιοθήκη με το γραφείο αναζητήστε γραφείο που θα μπορείτε και να διαβάζετε αλλά και να παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια, χωρίς να χρειάζεστε να ξοδέψετε μια περιουσία.

Αυτή ακριβώς τη λύση σάς δίνει το φανταστικό γραφείο μεταλλικής κατασκευής με δύο επίπεδα OEM.

Διαθέτει χώρο για διπλές οθόνες, extra θήκες στο πλάι για να κρεμάσετε τα ακουστικά σας και θήκη για το ρόφημα σας!

Για άνετο διάβασμα

Διάβασμα ή gaming; Όπως κι αν έχετε αποφασίσετε να περνάτε τον φοιτητικό σας χρόνο, χρειάζεστε σίγουρα μια καρέκλα για να κάθεστε άνετα και αναπαυτικά και φυσικά να προστατεύει την πλάτη και υποστηρίζει τη σωστή στάση του σώματος.
Φροντίστε λοιπόν η καρέκλα που θα αγοράσετε να είναι κατάλληλη τόσο για τις ώρες που θα κάθεστε για να ετοιμάζετε τις εργασίες σας όσο και για τις ώρες που χαλαρώνετε ενώ παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια με τους διαδικτυακούς σας φίλους.

Η καρέκλα Γραφείου ArteLibre σας βοηθά να συγκεντρώνεστε για περισσότερη ώρα στην εργασία σας, χωρίς να σας προκαλεί πόνο στην πλάτη. Είτε την χρησιμοποιήσετε για διάστημα μίας ώρας, είτε για ολοήμερη χρήση, η ανθεκτική κατασκευή της την διατηρεί άνετη και βολική κάθε φορά.

Ετσι λοιπόν επιλέξτε την καρέκλα Γραφείου ULTIMET που ξεχωρίζει για την λειτουργικότητα και την άνεση, τις ώρες που διαβάζετε ή παίζετε.

Στα συν της η ρυθμιζόμενη πλάτη με δυνατότητα ανάκλησης έως και 180ο η οποία μπορεί να κλειδώσει σε διαφορετικές γωνίες κλίσεις, ενώ διαθέτει και δύο αποσπώμενα ανατομικά μαξιλαράκια για το κεφάλι και την μέση.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024