Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάρα Ντέλεβιν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το βίντεο με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της

Κάρα Ντέλεβιν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το βίντεο με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της

Η Κάρα Ντέλεβιν εμφανίστηκε ινκόγκνιτο για πρώτη φορά μετά το βίντεο με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της.

Η Κάρα Ντέλεβιν έκανε τη πρώτη της δημόσια εμφάνιση αφού έγινε πρωτοσέλιδο για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που εκδήλωσε πριν από λίγο καιρό.

Το σούπερ μόντελ εθεάθη να φτάνει στο Παρίσι  για την Εβδομάδα Μόδας κρατώντας χαμηλό προφίλ και ταξιδεύοντας μόνη της. Συγκεκριμένα, η Ντέλεβιν εμφανίστηκε «ινκόγκνιτο». Φορούσε ένα καρό παντελόνι και σακάκι, άσπρο μπλουζάκι, γυαλιά και μάσκα προστασίας για τον COVID-19.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η 30χρονη καλλονή εμφανίζεται δημόσια μετά το viral βίντεο που κυκλοφόρησε. Το βίντεο την δείχνει να μην μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις της. Οι φίλοι και οι θαυμαστές της έχουν εκδηλώσει εδώ και λίγο καιρό την ανησυχία τους για την κατάσταση της υγείας της. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς της προ ολίγων ημερών καθώς και το τι ακριβώς συμβαίνει στην υγεία της.

Τι είχε συμβεί

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου. Τότε, το μοντέλο εθεάθη να μην μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του σώματός της στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και να είναι ξυπόλυτη. Λίγο νωρίτερα είχε εντοπιστεί σε ένα αυτοκίνητο έξω από ένα κατάστημα να καπνίζει μια πίπα. Είχε επίσης στο χέρι της ένα μπουκάλι που περιείχε μια άγνωστη υγρή ουσία. Η σταγόνα που παραλίγο να ξεχειλίσει το ποτήρι ήταν όταν δεν εμφανίστηκε στο δικό της λανσάρισμα για τη νέα σειρά ρούχων «CARA LOVES KARL». Τότε οι θαυμαστές της άρχισαν να ανησυχούν.

Αργότερα, κυκλοφόρησε το viral βίντεο. Εκεί το γνωστό μοντέλο είναι σε υπερένταση, περπατάει ασταμάτητα, της πέφτει το κινητό και παίζει με τον σκύλο της. Η εμφάνιση της ήταν εξαθλιωμένη με τους θαυμαστές της να κάνουν λόγο για εθισμό στα ναρκωτικά αλλά και ψυχικά προβλήματα.

Το τι πραγματικά έχει συμβεί με την κατάσταση της υγείας της παραμένει άγνωστο. Οι φήμες όμως, για ψυχικά προβλήματα άρχισαν να αυξάνονται μετά τις φωτογραφίες της κολλητής της, Μάργκοτ Ρόμπι, να φεύγει από το σπίτι του γνωστού μοντέλου συντετριμμένη κρατώντας μια σακούλα με φάρμακα.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024