Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
The Old Man: Πέντε λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις τη νέα σειρά του Disney+

The Old Man: Πέντε λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις τη νέα σειρά του Disney+

Ναι, προφανώς ο Τζεφ Μπρίτζες είναι ο κυριότερος

Είμαστε απλοί άνθρωποι: ακούμε «Τζεφ Μπρίτζες», βάζουμε τη σειρά ή την ταινία να παίζει. Και στην περίπτωση του The Old Man, της ολοκαίνουργιας σειράς του Disney+ που κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα – αλλά και στο Vodafone TV – στις 28 Σεπτεμβρίου, πέρα από τον αγαπημένο μας ηθοποιό που κάνει κάτι πραγματικά υπεράνθρωπο, έχουμε πολλούς καλούς λόγους να ανυπομονούμε.

Πριν σου εξηγήσουμε τα «πώς» και τα «γιατί», αξίζει να σου θυμίσουμε τι εννοούμε όταν λέμε ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα και στο Disney+ και στο Vodafone TV. Εδώ και λίγο καιρό, με κάθε νέα σύνδεση Fiber 100 & 200, αποκτάς δώρο το Vodafone TV, με Disney+ και HBO μαζί, για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου – με άλλα λόγια, Internet με υψηλές ταχύτητες και το πλουσιότερο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο που θα μπορούσες να ζητήσεις.

Όμως ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. Στις 28 Σεπτεμβρίου, μη χάσεις στο Disney+ που μπορείς να απολαύσεις μέσα από το Vodafone TV, το πρώτο επεισόδιο του The Old Man γιατί…

.

Γιατί Τζεφ Μπρίτζες

Ο αγαπημένος ηθοποιός δίνει άλλη μια συγκλονιστική ερμηνεία, δημιουργώντας έναν πολυεπίπεδο ήρωα που δεν διστάζει να ριχτεί στη δράση. Το ταλέντο του θα ήταν έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό. Όμως, όταν θα βλέπεις τον ήρωα του Μπρίτζες να αναμετριέται με πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών σε βίαιους καβγάδες, θυμήσου ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος τόσο με την Covid-19 όσο και με το λέμφωμα, με τη ζωή του να κινδυνεύει σοβαρά κι εκείνον να δηλώνει ότι μπορούσε να αντέξει μόλις 45 δευτερόλεπτα χωρίς να χρειαστεί να καθίσει, για μήνες μετά το σοκ της υγείας του. Πίστευες ότι υπερβάλλαμε με τη λέξη «υπεράνθρωπο», έτσι δεν είναι;

Μας αρέσουν οι ιστορίες κατασκόπων

Ειδικά στη συναρπαστική εκδοχή που μας παρουσιάστηκε μέσα από το ομώνυμο με best-seller του Τόμας Πέρι στο οποίο στηρίχτηκε η σειρά. Αποφεύγοντας τα spoiler, θα σου πούμε ότι ο Νταν Τσέις, ο κεντρικός ήρωας που ενσαρκώνει με πάθος ο Μπρίτζες, ενσαρκώνει έναν πρώην πράκτορα της CIA που κατέληξε να δραπετεύει από αυτή και να κρύβεται επί 30 χρόνια. Έχοντας ξεπεράσει πια τα 60 του, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, προκειμένου να εξασφαλίσει το μέλλον του, κυνηγημένος από τις μυστικές υπηρεσίες.

Εκτιμάμε πολύ και το γκρι

Εντάξει, ακούς για κατασκόπους και μυστικές υπηρεσίες και αντιλαμβάνεσαι με τη μία ότι τα όρια μεταξύ καλού και κακού δεν θα είναι και τα πλέον ξεκάθαρα. Όμως στο The Old Man, το γκρι δεν προκύπτει μόνο από τη σύνδεση της ιστορίας μας με τη σοβιετική εισβολή στο Αφγανιστάν. Στα επτά επεισόδια της σειράς, καθώς αυθόρμητα θα παίρνεις το μέρος του κεντρικού ήρωα, θα πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέσαι: «Θα έπρεπε στ’ αλήθεια να θέλω να τον δω να επικρατεί;»

Αναγνωρίζουμε τη δύναμη του καστ

Δεν είναι μόνο ο Μπρίτζες. Στο πλευρό του, μια σειρά από εξαιρετικούς ηθοποιούς, συναγωνίζονται για την προσοχή σου και καταφέρνουν να δώσουν ζωή και πολυπλοκότητα σε κεντρικούς και μικρότερης σημασίας χαρακτήρες. Η εκπληκτική Χιάμ Αμπάς του The Succession υποδύεται αριστοτεχνικά τη νεκρή σύζυγο του Τσέις, σε μια σειρά από flashbacks, ο Τζον Λίθγκοου δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο ρόλο του ισχυρογνώμονα πράκτορα του FBI με τα καλά κρυμμένα μυστικά και η Αλάια Σόκατ δεν θα σε αφήσει να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Θέλουμε περισσότερες αναπαραστάσεις ηλικιωμένων

Η τηλεόραση τείνει να αγαπά τα νιάτα, αφήνοντας ανεξερεύνητα μεγάλα κομμάτια της ανθρώπινης εμπειρίας. Στο The Old Man, όπως αντιλαμβάνεσαι ήδη από τον τίτλο του, η τρίτη ηλικία έχει επίσης την τιμητική της – ακόμη και αν επιδεικνύει αναπάντεχες ικανότητες στις σκηνές δράσης. Το σώμα που γερνά αποτυπώνεται διαρκώς στην οθόνη, βάζοντάς μας σε σκέψεις που συνηθίζουμε να αποφεύγουμε. Και αυτό μας αρέσει πολύ.

Δεν ξέρεις τι να δεις μέχρι την πρεμιέρα του The Old Man στις 28 Σεπτεμβρίου; Το Vodafone TV έχει όλες τις απαντήσεις, στα περισσότερα από 45 δημοφιλή διεθνή κανάλια του, με ιστορικά λατρεμένες και νέες εκπομπές, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών για όλες τις ηλικίες, τις μεγάλες πρεμιέρες, τα ανατρεπτικά ντοκιμαντέρ και τις περισσότερες από 10.000 ώρες συναρπαστικού on demand περιεχομένου που ανανεώνεται κάθε μήνα. Ανάμεσα στις ατέλειωτες επιλογές που σου προσφέρει, ξεχωρίζει φυσικά το αποκλειστικό περιεχόμενο HBO, αλλά και οι μοναδικές παραγωγές των Disney Studios, της Marvel και του National Geographic που θα σε καθηλώσουν μέσα από το Disney+.

Ανακάλυψε τα νέα πακέτα Vodafone TV.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024