Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλο πρόβλημα για τον Τούχελ – Το Brexit τον… στέλνει εκτός Αγγλίας

Μεγάλο πρόβλημα για τον Τούχελ – Το Brexit τον… στέλνει εκτός Αγγλίας

Ένα πρόβλημα με τη βίζα του λόγω του Brexit ενδέχεται να αναγκάσει τον Τόμας Τούχελ να αποχωρήσει σύντομα από τη Μεγάλη Βρετανία

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από την ημέρα που ο Τόμας Τούχελ απομακρύνθηκε από την Τσέλσι.

Ενάμιση χρόνο μετά την πρόσληψή του, ο γερμανός τεχνικός είδε την πόρτα της εξόδου από τη νέα ιδιοκτησία των Μπλε, με τον Γκρέιαμ Πότερ να αναλαμβάνει να καλύψει το κενό του.

Ο Τούχελ ωστόσο, παρότι έχει περάσει καιρός από την ημέρα που απολύθηκε, εξακολουθεί να μένει στο Λονδίνο και μάλιστα πολύ κοντά στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, Cobham, καθώς οι κόρες του πηγαίνουν σχολείο στο Surrey.

Σύμφωνα πάντως με τα Μέσα του Νησιού, ο τέως προπονητής της Τσέλσι ενδέχεται να αναγκαστεί να αποχωρήσει σύντομα από την Αγγλία. Όπως αναφέρει η Telegraph, το Brexit είναι ο λόγος που ίσως υποχρεώσει τον Τούχελ να φύγει από το Λονδίνο, καθώς δεν αποκλείεται η απόλυσή του από την Τσέλσι να του δημιουργήσει πρόβλημα με τη βίζα του.

Το Γενάρη του 2021 η Τσέλσι είχε βγάλει μια ειδική άδεια για τον Τούχελ και τους συνεργάτες του, η οποία ωστόσο φέρεται να είχε ημερομηνία λήξης έως και το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Εφόσον προκύψει ότι η βίζα δεν έχει πλέον ισχύ, τότε ο Τούχελ θα έχει ίδιους όρους με τους… κοινούς θνητούς, πράγμα που σημαίνει πως ενεργοποιείται αυτομάτως ο κανόνας των 90 ημερών που υπάρχει για κάθε πολίτη ο οποίος δεν είναι Βρετανός.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024