Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπόλι: «Διαφορά φιλοσοφίας με τον Τούχελ»

Μπόλι: «Διαφορά φιλοσοφίας με τον Τούχελ»

Για την απόλυση του Τόμας Τούχελ μίλησε ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι Τόντ Μπόλι τονίζοντας πως οι δύο πλευρές είχαν άλλη εντελώς φιλοσοφία.

Η απόλυση του Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι, δεν ήταν αποτέλεσμα της ήττας από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην πρεμιέρα του Champions League, αλλά ήρθε ως απόρροια της διαφοράς φιλοσοφίας του Γερμανού τεχνικού με τη διοίκηση του συλλόγου. Αυτό υποστήριξε ο νέος ιδιοκτήτης των «μπλε», Τοντ Μπόλι, μιλώντας σε συνέδριο στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε επίσης: Κλοπ: «Δείξαμε ότι είμαστε ακόμα ικανοί για τέτοια ματς»

«Όταν αναλαμβάνεις μία επιχείρηση, πρέπει να σιγουρευτείς ότι είσαι στην ίδια γραμμή με τους ανθρώπους που λειτουργούν την επιχείρηση.

Ο Τούχελ είναι προφανώς εξαιρετικά ταλαντούχος και είχε μεγάλη επιτυχία στην Τσέλσι, αλλά το όραμά μας για το σύλλογο ήταν να βρούμε έναν προπονητή που να θέλει να συνεργαστεί μαζί μας», τόνισε ο Αμερικανός επιχειρηματίας και εξήγησε στη συνέχεια:

«Υπάρχουν πολλά τείχη που πρέπει να ρίξουμε στην Τσέλσι. Πιο πριν, η πρώτη ομάδα και η ακαδημία δεν μοιράζονταν δεδομένα και πληροφορίες, οπότε σκοπός μας ήταν να φέρουμε κοντά την πρώτη ομάδα, την ακαδημία, τους συλλόγους που θέλουμε να αποκτήσουμε και να αναπτύξουμε. Όλα αυτά χρειάζονται μία καλολαδωμένη μηχανή.

Η αλήθεια για την απόφασή μας ήταν ότι δεν ήμασταν σίγουροι ότι ο Τόμας το έβλεπε όπως εμείς. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, απλά δεν μοιραζόμασταν το ίδιο όραμα για το μέλλον. Δεν είχε να κάνει με το Ζάγκρεμπ, αλλά με το όραμα για το πώς θέλουμε να μοιάζει η Τσέλσι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024