Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα: «Αν μια μέρα ξυπνήσω και δεν μου αρέσω, θα πω «άντε βάλτε λίγο φως στην εικόνα»

Δανάη Μπάρκα: «Αν μια μέρα ξυπνήσω και δεν μου αρέσω, θα πω «άντε βάλτε λίγο φως στην εικόνα»

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μίλησε για την προσωπική ζωή της και αν είναι σε σχέση αυτόν το καιρό.

Η Δανάη Μπάρκα ανήκει στις γυναίκες που δεν διστάζει ανοιχτά να πει τη γνώμη της με θάρρος και ειλικρινεία, να αυτοσαρκαστεί και πολλές φορές να προκαλέσει. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Mega μιλάει στο περιοδικό για το πώς την βρίσκει η νέα σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Διαβάστε επίσης: Θανάσης Βισκαδουράκης: Θύμα κλοπής ο ηθοποιός – Έκλεψαν το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του

Στην προσωπική σου ζωή είχε μεγάλο αντίκτυπο η εισβολή της δημοσιότητας;

Έχει τα καλά του, όπως η αγκαλιά του κόσμου, η μοιρασιά του πόνου και της χαράς. Όταν σε πιάνει μια μαμά και σου λέει «είχα πρόβλημα με την κόρη μου και τώρα δεν έχω» ή ένας μπαμπάς θα μου πει ότι χαίρεται που το παιδί του μας παρακολουθεί και χορεύει και τραγουδάει μαζί μας.

Ή μια γιαγιούλα που θα μας πει ότι μας βλέπει σαν τα εγγόνια της. Όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι και πιο κλαψιάρα με αυτά. Μου τα λένε στο σούπερ μάρκετ και κλαίω. Η έκθεση βέβαια έχει και τα αρνητικά της. Μπορεί να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου μια προσωπική σου στιγμή που δεν θα ήθελες να βγει και να σε σχολιάσουν αρνητικά. Επίσης, οι άνθρωποι μπορεί να φοβούνται περισσότερο να σε πλησιάσουν.

Νιώθω ότι θέλεις να δείχνεις πιο ανθεκτική από ό,τι είσαι.

Βέβαια. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη, άνθρωπος είμαι. Αν βγάλω το όνομα του Τάδε Ταδόπουλου και πω «μπείτε κάτω από τη φωτογραφία του και γράψτε κάτι κακό», κανείς δεν θα το αντέξει. Κανένας άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να αντέχει την κακία και το μίσος. Όλοι μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό, το συνηθίζουμε. Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει σχόλια «πώς είσαι έτσι;» και «φύγε από τη ζωή μας».

Τα σβήνεις;

Σβήνω και μπλοκάρω. Γιατί το προφίλ μου είναι δικό μου. Είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχει φτιαχτεί με αγάπη και διάθεση επικοινωνίας και από τη στιγμή που έχω την επιλογή να διώχνω κάτι τοξικό, θα το κάνω. Όπως θα το κάνω και στη ζωή μου. Αν μου πει κάποιος με ευγενικό τρόπο «Δανάη, αυτό που είπες σήμερα στην εκπομπή δεν είναι ωραίο», μπορεί να ζητήσω και «συγγνώμη». Αν δω ένα ψεύτικο προφίλ που θα λέει «άντε παράτα μας, παλιοβύσμα» με βρισιές, θα το μπλοκάρω με χαρά και περηφάνια!

Το συζητούσα και με την Ελεονώρα Μελέτη τις προάλλες. Είστε από τις λίγες παρουσιάστριες που ανεβάζουν φωτογραφίες χωρίς φίλτρα και Photoshop.

Δεν συμφωνώ με αυτό τον διαχωρισμό γιατί είναι σαν να περιθωριοποιούμε τους ανθρώπους που βάζουν φίλτρα. Δεν είναι κακό που το κάνουν. Είναι κακό να σχολιάζουμε την ψυχολογία του καθενός. Μπορεί ο άλλος να νιώθει εκείνη τη στιγμή αδύναμος ή ανασφαλής και να γουστάρει να το κάνει. Κι εγώ έχω βάλει φίλτρα στο story μου. Σήμερα παίξαμε στην εκπομπή bloopers –στιγμιότυπα που δεν έχουν βγει στον αέρα– και ήμουν σε όλα σχεδόν άβαφη. Αυτή είναι η αλήθεια μου. Και στον δρόμο, στο σούπερ μάρκετ ή στη θάλασσα έτσι με βλέπουν. Αν νιώθω χαρούμενη και δεν με νοιάζει τίποτα, θα ανεβάσω τη φωτογραφία χωρίς φίλτρο. Αν μια μέρα ξυπνήσω και δεν μου αρέσω, μου ξινίζουν όλα, νιώθω πρησμένη, θα πω «άντε βάλτε λίγο φως στην εικόνα». Μόνο όταν κλαίω δεν θα βάλω φωτογραφία γιατί είμαι πολύ άσχημη!

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024