Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα η «El Mundo» για τη διαρροή των απαιτήσεων του Μέσι
Την οργή της Μπαρτσελόνα προκάλεσαν οι πληροφορίες τις οποίες αποκάλυψε η «El Mundo» αναφορικά με την πρόταση ανανέωσης στον Λιονέλ Μέσι. Εξέδωσαν ανακοίνωση οι «μπλαουγκράνα» οι οποίοι δεν αποκλείεται να κινηθούν νομικά εναντίον της ισπανικής εφημερίδας.
Στην αποκάλυψη των «τρελών» απαιτήσεων που είχε ο Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να ανανεώση το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα «El Mundo».
Γεγονός που απ’ ό,τι φαίνεται εξόργισε τους ανθρώπους των Μπλαουγκράνα, οι οποίοι τοποθετήθηκαν επίσημα μέσω ανακοίνωσης καταδικάζοντας τη διαρροή των εν λόγω πληροφοριών από το ισπανικό Μέσο, ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά κατά της εφημεριδας.
«Σε σχέση με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα από την «El Mundo», υπό τον τίτλο ‘’BarcaLeaks, τα μυστικά αρχεία του κλαμπ, μέρος πρώτο’’, η Μπαρτσελόνα εκφράζει την αγανάκτησή της για συγκεκριμένη διαρροή στοιχείων και επίσης θεωρεί ατυχές ότι το Μέσο ισχυρίζεται πως έχει πρόσβαση σε τεράστια ποσότητα εγγράφων και mail που βρίσκονται στην κατοχή των αρμόδιων για την έρευνα του Barcagate, τη στιγμή που οι πληροφορίες και τα έγγραφα αυτά δεν έχουν ακόμα διαμοιραστεί μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.
Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω άρθρο δημοσιοποιεί έγγραφα που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την έρευνα της υπόθεσης και η χρήση τους απειλεί τη φήμη και την εμπιστευτικότητα του κλαμπ. Για τον λόγο αυτό, και με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων της Μπαρτσελόνα, οι νομικές υπηρεσίες του κλαμπ εξετάζουν ήδη όλα τα κατάλληλα μέτρα που μπορούν να λάβουν»
Comunicado del FC Barcelona en relación con la información publicada en ‘El Mundo del Siglo XXI’
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.