Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5η Επίδειξη Μόδας AμεA: Μια διαφορετική επίδειξη μόδας με έντονο συμβολισμό

5η Επίδειξη Μόδας AμεA: Μια διαφορετική επίδειξη μόδας με έντονο συμβολισμό

Υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου η Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ που έστειλε και ένα δυνατό μήνυμα κατάργησης των στερεοτύπων και των διακρίσεων καθώς όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αισθάνονται όμορφοι.

Η σημαντική εκδήλωση για τα Άτομα με ειδικές ανάγκες, η 5η Επίδειξη Μόδας AMEA που διοργάνωσε το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ («Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι»), υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου.

Μέσα από την επίδειξη, δόθηκε ένα πολύ ισχυρό και ελπιδοφόρο μήνυμα κατάργησης των στερεοτύπων και των διακρίσεων καθώς όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αισθάνονται όμορφοι, να αναδεικνύουν την μοναδικότητά τους και να αποδέχονται κάθε πτυχή του εαυτού τους.

Πρόκειται για ένα μήνυμα που είναι σημαντικό να αναδειχθεί, και που ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου με την 5η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ έστειλε από το Κλειστό Γυμναστήριο της Πόλης που φέρει το όνομα της Σοφίας Μπεφόν, της γυναίκας που έγινε συνώνυμο της ανιδιοτελούς προσφοράς και της βοήθειας προς όλους όσοι είχαν ανάγκη.

Στην επίδειξη μόδας παρουσιάστηκαν οι δημιουργίες γνωστού Οίκου Μόδας  από πλήθος προσωπικοτήτων του αθλητισμού, της τέχνης και του θεάματος,μεταξύ των οποίων οι  Ολυμπιονίκες της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης και του τριπλούν Πηγή Δεβετζή και οι  Παραολυμπιονίκες στην κολύμβηση Γιάννης Κωστάκης και Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Επίσης συμμετείχαν αφιλοκερδώς, τίμησαν με την συμμετοχή τους  τους την εκδήλωση και ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Σωματείου ΔΥΑΜΕΑ, μεταξύ άλλων οι Δημήτρης Γλύκος (μαραθωνοδρόμος), Ειρήνη Δρακωνάκη (πινγκ πονγκ), Ανθή Λιάγκου (σφαιροβολία), Χρήστος Μελέτης (ποδηλασία), Δημήτρης Μπόσκος, Νέρι Μαντέι Νιανγκουάρα (κολύμβηση), Άννα Ντεντά (μπότσια), Νατάσσα Πυργιώτη (μπότσια), Δήμητρα Ραπάη (μπάσκετ), Γιάννης Τσιγκάκος (μαραθωνοδρόμος) και Γιάννης Χαλάς (μαραθωνοδρόμος).

Η κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης όμως ήταν η συμμετοχή μοντέλων με αναπηρικό αμαξίδιο καθώς και η παρουσίαση σχετικών δρώμενων, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους και δείχνοντας την δύναμη της ψυχής για ζωή, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα.

H εκδήλωση περιελάμβανε και βραβεύσεις των χορηγών και υποστηρικτών της διοργάνωσης  ενώ τη διοργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Σύλβια Αντώναρου και οι συνεργάτες της από το σωματείο ΔΥΑΜΕΑ.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, οι Βουλευτές Νότιου Τομέα Άννα Καραμανλή, Χάρης Θεοχάρης, Γιάννης Καλλιάνος, Βασίλης Σπανάκης, Μπάμπης Παπαδημητρίου και Τόνια Αντωνίου, η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Δήμητρα Νάνου, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και αυτοδιοικητικοί από το Παλαιό Φάληρο και άλλους Δήμους.

Sports in

Η μεγάλη επένδυση στα τμήματα υποδομής και το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει στηρίξει με μεγάλες κινήσεις τα τμήματα υποδομής, επενδύοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη όλων των ομάδων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024