Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Cognitiv+, ο ψηφιακός «βοηθός» των δικηγόρων

Cognitiv+, ο ψηφιακός «βοηθός» των δικηγόρων

Τα τελευταία χρόνια τα συμβόλαια τείνουν να γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκα, ενώ ο αριθμός των συμβατικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων έχει αυξηθεί κατακόρυφα, με τη μη συμμόρφωση σε αυτές να οδηγεί σε υψηλά για αυτές κόστη.

Παρά την κρισιμότητα του ζητήματος, η ανεπαρκής διαχείριση των συμβάσεων είναι κοινή σε όλες τις επιχειρήσεις, γεγονός που οδηγεί σε ζημίες που κοστολογούνται κατά μέσο όρο πάνω από το 9% των ετήσιων εσόδων τους.

Η Cognitiv+ ξεκίνησε σαν ιδέα το 2015 με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας εργασίας των δικηγόρων, τη μείωση του όγκου δουλειάς τους και τον αυτοματοποιημένο εντοπισμό κινδύνων, οι οποίοι ενυπάρχουν στις συμβατικές υποχρεώσεις των συμβολαίων που διαχειρίζονται καθημερινά.

Mε εργαλείο την τεχνητή νοημοσύνη και τεχνικές NLP, o Βασίλης Τσώλης, Founder & CEO της Cognitiv+, δημιούργησε ένα σύστημα που αναγνωρίζει και εξάγει συμβατικές υποχρεώσεις, καθώς και εντοπίζει σημαντικές ρήτρες που μπορούν να αποβούν κρίσιμες για τις επιχειρήσεις, όπως ο περιορισμός ευθύνης, η αρμοδιότητα δικαστηρίου, αποζημιώσεις κ.α. Η πρότασή του διακρίθηκε στον 12ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας. «To NBG Business Seeds μάς έδωσε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε καλύτερα με την Εθνική Τράπεζα και τους ανθρώπους της, να γνωρίσουμε άλλες επιχειρήσεις και να ανταλλάξουμε ιδέες», δηλώνει, ενώ προτρέπει τις νεοφυείς επιχειρήσεις να συμμετέχουν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Τη δεδομένη στιγμή, στόχος για την Cognitiv+ είναι ένα φιλικό προς το χρήστη design του συστήματος, ώστε ένας μέσος δικηγόρος να μπορεί να το χρησιμοποιήσει εύκολα και γρήγορα, καθώς και η επέκτασή του σε περισσότερες γλώσσες, πλέον της ελληνικής, αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής και ισπανικής, που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Ο 13ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας έχει ξεκινήσει και μπορείτε κι εσείς να υποβάλετε την πρότασή σας ηλεκτρονικά έως και τις 4 Οκτωβρίου 2022, στις 15:00. Δώστε στην ιδέα σας την ευκαιρία να αναδειχθεί και να γίνει πράξη, κερδίζοντας χρηματικά βραβεία, καθοδήγηση, δικτύωση, αλλά και συμμετοχή σε ημερίδες και bootcamps!

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024