Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Ειρωνική απάντηση για την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Ειρωνική απάντηση για την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου σχολίασε την ανακοίνωση με τον δικό του τρόπο

O Θανάσης Παπακωνσταντίνου τοποθετήθηκε δημόσια για τα επεισόδια που εκτυλίχτηκαν στο ΑΠΘ κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

Ο τραγουδοποιός με ανάρτησή του στα social media, σχολίασε την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, για τα γεγονότα στη συναυλία που παραχώρησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

O καλλιτέχνης, που λίγες ώρες είχε ανεβάσει το τραγούδι του «Σκουραλίκι» που ερμηνεύει ο Γιάννης Χαρούλης, αναφέρθηκε στα επεισόδια με τον δικό του τρόπο.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έγραψε χαρακτηριστικά:

Πριν από λίγο επέστρεψα στο χωριό που μένω και διάβασα την ανακοίνωση της αστυνομίας(σιγά να μη τη γράψω και με κεφαλαίο) για τα χθεσινά γεγονότα στη διάρκεια της συναυλίας μας στο γρασίδι της φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ:

«…ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις, δεν κινήθηκαν εναντίον των ατόμων που την παρακολουθούσαν και δεν έγινε χρήση χημικών από αυτές, στο χώρο της συναυλίας».

Ε, ναι! Μας έπιασε όλους ξαφνικά μια ανεξήγητη συγκίνηση, ένα φουλτάκιασμα στο πρόσωπο (από την έξαψη;) και δάκρυα χαρμολύπης. Κάποιος αναφώνησε ότι είδε το Χριστό φαντάρο!

«Στη συνέχεια και κατά την αποχώρηση του πλήθους, μετά από διακοπή της συναυλίας…»

Ε, ναι! Επίσης ανεξήγητα και απροσδόκητα, μόλις τελείωσε η «Ουρά του αλόγου», γύρισα προς τους μουσικούς και τους είπα «ως εδώ, στοπ!». Να φανταστείτε ότι ξαφνιάστηκα και γω ο ίδιος μ’ αυτή μου την ενέργεια. Σε σχετική, έκτακτη συνέλευση του σχήματος πάνω στη σκηνή, οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι πρόκειται για ρωσικό δάχτυλο (συγκεκριμένα, το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού) και οι υποψίες πέσαν πάνω μου γιατί, σε ανύποπτο χρόνο, είχα εκμυστηρευτεί σε κάποιον από αυτούς ότι μου άρεσε πολύ το βιβλίο του Ρώσου σκηνοθέτη Αντρέι Ταρκόφσκι «Σμιλεύοντας το χρόνο».

Και δύο παροιμίες:

-«Κατά μάνα, κατά κύρη, κατά γιό και θυγατέρα». Η κυβέρνηση και τα μωράκια της μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και τη διαστρέβλωση.

-«Γίνεται το γρούνι μοδίστρα;». Χωρίς σχόλια
17/9/2022
Θανάσης ο ανεξήγητος

Δείτε την ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024