Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τότεναμ – Λέστερ 6-2: Τη «διέλυσε» και την άφησε τελευταία

Τότεναμ – Λέστερ 6-2: Τη «διέλυσε» και την άφησε τελευταία

Τότεναμ και Λέστερ αναμετρήθηκαν στο Λονδίνο, με τους γηπεδούχους να κάνουν πάρτι απέναντι στις «Αλεπούδες» επικρατώντας με 6-2. Στην τελευταία θέση η απογοητευτική Λέστερ, ανέβηκαν δεύτεροι οι Λονδρέζοι.

Τέλος δεν φαίνεται να έχει το εφιαλτικό ξεκίνημα στη σεζόν που έχει κάνει η Λέστερ, με την Τότεναμ να περνάει από πάνω της σαν οδοστρωτήρας, «ισοπεδώνοντάς» την με 6-2. Φοβερός και τρομερός Σον με χατ-τρικ, ουραγός της βαθμολογίας η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Σαμασέκου έφτασε στην… πόρτα του Ολντ Τράφορντ (Vids)

Το ματς έδειξε τον έξαλλο ρυθμό που θα ακολουθούσε από την αρχή, με τη Λέστερ να κερδίζει πέναλτι μόλις στο 4ο λεπτό και τον Τίλεμανς να εύστοχη με τη δεύτερη προσπάθεια καθώς ο Γιορίς απέκρουσε την πρώτη εκτέλεση αλλά δόθηκε επανάληψη.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κέιν ισοφάρισε άμεσα με το 6ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο 21′ ο Ντάιερ έφερε «τούμπα» το ματς ύστερα από ωραία ασίστ του Πέρισιτς. Η Λέστερ όμως φάνηκε να έχει σφυγμό και στο 41′ ο Μάντισον εκμεταλλέυτηκε τη δημιουργία του Καστάνιε και έγραψε το 2-2.

Στο δεύτερο μέρος τα «σπιρούνια» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μπεντακούρ στο 47′ έκανε το 3-2, ενώ στο 59′ ο Κόντε έκανε τριπλή αλλαγή περνώντας στο ματς τους Σον, Έμερσον και Ρομέρο αλλάζοντας δραματικά την εικόνα της αναμέτρησης. Ο Νοτιοκορεάτης έκανε… πλάκα και μέσα σε 13′ σκόραρε τρεις φορές (73′, 84′, 86′) και υπέγραψε το θρίαμβο της ομάδας του και την ταπεινωτική ήττα της Λέστερ.

Τότεναμ: Γιορίς, Λενγκλέ, Ντάιερ, Σάντσεθ (59’ Ρομέρο), Πέρισιτς (54’ Έμερσον), Σεσενιόν, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Κουλουσέβσκι (70’ Μπισουμά), Κέιν, Ριτσάρλισον (69’ Σον)

Λέστερ: Γουόρντ, Έβανς, Καστάιν, Φας, Τζάστιν, Τίλεμανς, Εντιντί (85′ Σουμαρέ), Μάντισον, Ντιούσμπερι Χολ (74′ Βάρντι), Μπαρνς, Ντάκα (74′ Ιεαμάτσο)

Sports in

Από τα γαριδάκια στα 2 δισ. ευρώ - Η πορεία του Σπύρου Θεοδωρόπουλου

Ο ιδρυτής της Chipita και επικεφαλής της Bespoke μιλά στην πρωτοβουλία Innovative Greeks Talks του ΣΕΒ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024