Κακοκαιρία στην Ιταλία: 5 αγνοούμενοι – Ασύλληπτες εικόνες – Το νερό έφτασε στον πρώτο όροφο
Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας έπληξε τις τελευταίες ώρες την περιφέρεια Μάρκε, στην κεντρική Ιταλία, όπου αγνοούνται πέντε άτομα, ανάμεσά τους νεαρή μητέρα με το παιδί της, ενώ οι εικόνες είναι πρωτοφανείς.
Nεροποντή έπληξε την περιφέρεια της Ανκόνα, στην Ιταλία, όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και μέχρι αυτή τη στιγμή αγνοείται η τύχη πέντε ανθρώπων, ανάμεσά τους νεαρή μητέρα και το παιδί της.
Μεγάλη κινητοποίηση
Η περιοχή είναι απομονωμένη και για την αντιμετώπιση της κατάστασης έχουν κινητοποιηθεί η αστυνομία, οι καραμπινιέροι, η Πολιτική Προστασία και η πυροσβεστική υπηρεσία.
Στο χωριό Καντιάνο, το οποίο έχει πλημμυρίσει, το νερό έφτασε μέχρι τον πρώτο όροφο των σπιτιών, ενώ στην ευρύτερη περιοχή έχουν διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και οι τηλεφωνικές συνδέσεις.
Bomba d’acqua su #Cantiano, fiumi di fango travolgono le strade. Non si hanno notizie di dispersi ma il primo cittadino invita tutti a non uscire di casa. pic.twitter.com/t38nHoC5TW
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.