Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επίσκεψη Ισραηλινών φοιτητών στη Νέα Σμύρνη

Επίσκεψη Ισραηλινών φοιτητών στη Νέα Σμύρνη

Οι φοιτητές επισκέφτηκαν πολλά σημεία της Νέας Σμύρνης προκειμένου να δούνε τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιείται ο ελεύθερος δημόσιος χώρος της πόλης, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής τους επίσκεψης.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Νέα Σμύρνη φοιτητών του τμήματος αρχιτεκτονικής τοπίου του Technion-Ινστιτούτου Τεχνολογίας του Ισραήλ, oι οποίοι συνοδεύονταν από την καθηγήτρια αρχιτεκτονικής τοπίου κα Revital Shoshany.

Η περιήγηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Πρασίνου Πέτρου Κουκά σε συνεργασία με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κλαίρη Δεληγιάννη και την Προϊσταμένη του τμήματος πρασίνου Ελένη Νατίωτη. Στην περιήγηση παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης.

Οι φοιτητές περιηγήθηκαν στους χώρους πρασίνου της πόλης της Νέας Σμύρνης, ξεκινώντας από την πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης και την Εστία, περπάτησαν στην κεντρική πλατεία, την πλατεία Καρύλλου και το Άλσος. Οι φοιτητές εντυπωσιάστηκαν από την διαχείριση των εξωτερικών χώρων και τους χαρακτήρισαν εξαιρετικά φιλικούς για τον επισκέπτη, όπως μετέφεραν στους εκπροσώπους του Δήμου.

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024