Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ρυθμούς Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Σε ρυθμούς Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμένεται εντός της ημέρας να πυροδοτήσει νέα «βόμβα» μεγατόνων, καθώς θα επισημοποιήσει το deal με τον πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Χάμες Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του, αφού εντός της ημέρας θα ανακοινώσει την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες.

Οι Ερυθρόλευκοι, λίγες μόλις μέρες μετά το σούπερ «μπαμ» με τον Μαρσέλο, κάνουν δικό τους ακόμη έναν Galactico, προκαλώντας σεισμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Οι Πειραιώτες έχουν βαλθεί να τρελάνουν τον πλανήτη με τις απίθανες μεταγραφές που πραγματοποιούν, ενώ φαίνεται πως ακόμη δεν έχουν τελειώσει οι «βόμβες».

Όσον αφορά τον κολομβιανό σούπερ σταρ, βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τετάρτη, ενώ πέρασε με επιτυχία της ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Πλέον απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι για την επισημοποίηση του deal.

Ο Ροντρίγκες θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους ως δανεικός από την Αλ Ραγιάν, με τον Ολυμπιακό να έχει τη δυνατότητα να τον κάνει δικό του το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να κλείσουν ακόμη ένα αδιανόητο deal για τα ελληνικά δεδομένα και θα έχουν στο ρόστερ τους δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα.

Ο Χάμες, που έγραψε ιστορία στο Μουντιάλ του 2014 με την εθνική ομάδα της Κολομβίας (6 γκολ), έχει κάνει συνολικές μεταγραφές αξίας πάνω από 148.000.000 ευρώ και είναι μόλις 31 ετών.

Έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τις Μπάνφιλντ, Πόρτο, Μονακό, Ρεάλ, Μπάγερν, Έβερτον, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Αλ Ραγιάν.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024