Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυροδοτεί τη «βόμβα» Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται την Πέμπτη (15/9) ο παικταράς! (vid)

Πυροδοτεί τη «βόμβα» Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται την Πέμπτη (15/9) ο παικταράς! (vid)

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη σπουδαία μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες και προκαλεί «σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Ανακοινώνεται την Πέμπτη (15/9) ο Κολομβιανός σούπερ σταρ.

Ετοιμος να ολοκληρώσει μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές της ιστορίας του και να προκαλέσει «σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν φέρει στην Ελλάδα τον Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ, όπως αποκάλυψε το βράδυ ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να περνάει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να απομένει πλέον μόνο η ανακοίνωση για να γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, με τους Ερυθρόλευκους να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης, ο οποίος έχει γράψει ιστορία αγωνιζόμενος στις κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου. Έναν σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φέρει στην Ελλάδα. Ενας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στον κόσμο, με κύκλο μεταγραφών που φτάνει τα 148 εκατ. ευρώ και τίτλους με κορυφαίους συλλόγους, όπως είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.

Οι Πειραιώτες πίστεψαν στην πραγματοποίηση μιας τόσο σπουδαίας μεταγραφής, το πάλεψαν και δικαιώνονται, αφού πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση για να ντυθεί και επίσημα στα ερυθρόλευκα ο Κολομβιανός παικταράς. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει την Πέμπτη (15/9), με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει το τυπικό σκέλος της απόκτησης του 31χρονου και να προκαλεί… πάταγο σε όλο τον κόσμο, κάνοντας δικό του τον σπουδαίο μεσοεπιθετικό. Το δεύτερο φετινό μεταγραφικό «μπαμ» των Πειραιωτών, μετά τον σπουδαίο Μαρσέλο, με τον Ολυμπιακό να γιγαντώνεται σε όλες τις γραμμές.

Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν δικό τους έναν top class ποδοσφαιριστή, σε μια μεταγραφή που τους δυναμώνει πολύ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και κάνει τον Κάρλος Κορμπεράν να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει ένα ρόστερ που θα ζήλευαν οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με παίκτες όπως οι Μαρσέλο, Χάμες Ροντρίγκες, Βαλμπουενά και Βρσάλικο, να είναι στο μεγάλο λιμάνι και έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα και να οδηγήσουν την ομάδα του μεγάλου λιμανιού σε τίτλους και σπουδαίες διακρίσεις.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024