Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με την αύρα του Χάμες για το πρώτο «τρίποντο»

Με την αύρα του Χάμες για το πρώτο «τρίποντο»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φράιμπουργκ (19:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στοχεύοντας στην πρώτη νίκη στους ομίλους του φετινού Europa League.

Η δεύτερη μεγάλη «βόμβα» του καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός. Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή απομένουν μονάχα τα τυπικά για να «σφραγιστεί» η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ που έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν, με κύκλο μεταγραφών στα 150 εκατομμύρια ευρώ, θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και μέσα στη μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η «βόμβα» από τους Ερυθρόλευκους, την ώρα που στο μεγάλο Λιμάνι κλείνουν σιγά, σιγά και την υπόθεση του Σεντρίκ Μπακαμπού.

Οι Πειραιώτες πάντως δίνουν απόψε το πολύ μεγάλο ματς με τη Φράιμπουργκ (19:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μετά την ήττα από τη Ναντ στη Γαλλία την περασμένη εβδομάδα, ο Κάρλος Κορμπεράν και οι ποδοσφαιριστές του «βλέπουν» μονάχα νίκη απόψε στο Φάληρο, ώστε να μαζευτούν και οι πρώτοι βαθμοί στη διοργάνωση φέτος.

Αγωνιστικά, ο Κάρλος Κορμπεράν ανέφερε ότι ο Ιν Μπέομ Χουάνγκ συνεχίζει την αποθεραπεία του για την επιστροφή στη δράση και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι διαθέσιμος, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να έχει τεθεί επίσης νοκ άουτ.

«Αυτό που κοιτάζω είναι πώς θα αντιμετωπίσουμε καλύτερα την Φράιμπουργκ για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό και απαιτεί από τους παίκτες μας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο απόδοσης για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό είναι το κίνητρο που έχει κάθε ποδοσφαιριστής και κάθε ομάδα που παίζει σε αυτή τη διοργάνωση. Θα αντιμετωπίζεις πάντα πολύ ποιοτικές ομάδες και πρέπει να είσαι στο υψηλότερο επίπεδο για να είσαι ανταγωνιστικός», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024