Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Καζάκος: Έκλεισε το τηλέφωνο στον Χατζηνικολάου ξεσπώντας σε λυγμούς ο Άγγελος Αντωνόπουλος

Κώστας Καζάκος: Έκλεισε το τηλέφωνο στον Χατζηνικολάου ξεσπώντας σε λυγμούς ο Άγγελος Αντωνόπουλος

O ηθοποιός έχασε τη μάχη με τη ζωή, αφήνοντας πίσω του τα παιδιά και τα εγγόνια του που τον λάτρευαν, όπως και οι συνάδελφοί του

Συντετριμμένος ο καλλιτεχνικός χώρος από την απώλεια του Κώστα Καζάκου, ενός από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, και πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ένας από αυτούς είναι και ο ο Άγγελος Αντωνόπουλος, ο οποίος με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όταν τον κάλεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή τηλεφωνικά.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο άγνωστος 25χρονος γιος του Κώστα Καζάκου – Με τι ασχολείται [Εικόνες]

«Πήρατε να μου το πείτε αυτό; Εγώ τι μπορώ να πω; Δεν είναι απώλεια, ο Καζάκος είναι παρών. Δεν μπορεί να μην είναι παρών ο Καζάκος… Γεια» είπε, κλείνοντας θλιμμένος το τηλέφωνο.

Ούτε ο Παπακαλιάτης γνώριζε για τον θάνατό του

O ηθοποιός έχασε τη μάχη με τη ζωή, αφήνοντας πίσω του τα παιδιά και τα εγγόνια του που τον λάτρευαν, όπως και οι συνάδελφοί του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Xριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος πληροφορήθηκε το θάνατο του μέσα από την κάμερα του Happy Day, φανερά συγκλονισμένος.

«Τι;» ρώτησε ξαφνιασμένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ηθοποιός, μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής, είπε: «Όχι, δεν γνωριζόμαστε, δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά το μαθαίνω τώρα από εσάς. Τι να πω τώρα; Τι μου το λέτε αυτό ζωντανά ρε παιδιά».

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024