Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο συλλαλητήριο που πραγματοποιούν οι φοιτητές στα Προπύλαια για να εκφράσουν την εναντίωσή τους στην πανεπιστημιακή αστυνομία.
Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών πριν καν οι φοιτητές βγουν στον δρόμο για να ξεκινήσει η πορεία των φοιτητικών συλλόγων. Στο σημείο μάλιστα βρίσκεται και ΑΥΡΑ της αστυνομίας.
Η πορεία διεξάγεται κανονικά και υπάρχει ένταση και σπρωξίματα ανάμεσα στα ΜΑΤ και στους διαδηλωτές. Η αστυνομία προσπαθεί να κρατήσει μια λωρίδα ανοικτή στην οδό Σταδίου.
Σε Πανεπιστημίου, Σταδίου και Αμαλίας η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς είναι σε εξέλιξη η πορεία.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).