Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία: Ταύρος σκότωσε με χτύπημα στον λαιμό 30χρονο σε αυτοσχέδιο «κυνηγητό»

Ισπανία: Ταύρος σκότωσε με χτύπημα στον λαιμό 30χρονο σε αυτοσχέδιο «κυνηγητό»

Νεκρός από τα χτυπήματα του ταύρου έπεσε ο Ντάνιελ Γκονζάλεζ Αρίμπας

Τραγική κατάληξη είχε ένα αυτοσχέδιο «κυνηγητό» με ταύρο στην Ισπανία με έναν 30χρονο να χάνει τη ζωή του όταν στην προσπάθειά του να προκαλέσει το μεγαλόσωμο ζώο, γλίστρησε με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα θανατηφόρο χτύπημα στον λαιμό.

Όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο που έχουν καταγράψει αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο «encierro» στην πόλη Ναβαλκαρνέρο, κοντά στη Μαδρίτη, φαίνεται ο 30χρονος να πετάει μια ζακέτα στον ταύρο για να τον προκαλέσει.

Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο όταν προσπάθησε να ανέβει σε έναν φράχτη για να προστατευτεί, έχασε τη λαβή του με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ταύρο να του επιτεθεί.

Recortador ο νεκρός

Σύμφωνα με την Daily Mail νεκρός από τα χτυπήματα του ταύρου έπεσε ο Ντάνιελ Γκονζάλεζ Αρίμπας ο οποίος ήταν recortador, ιδιότητα την οποία έχουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν τα κορμιά τους για να αποσπάσουν την προσοχή των ταύρων σε ταυρομαχίες προκειμένου να γλιτώσουν οι ταυρομάχοι.

«Ένας άνδρας μας άφησε κάνοντας αυτό που λάτρευε. Ήταν ένα αγόρι αλλά ήταν και ένα γενναίο άτομο και ένας φίλος που συναντά κανείς σπάνια, κάποιος που ήταν πάντα έτοιμος να βοηθήσει άλλους όταν ήταν σε κίνδυνο» αποχαιρέτησε τον 30χρονο ο φίλος του, Ρικάρντο Οτέρο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024