Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη φετινή ευκαιρία του Τσιμίκα

Η πρώτη φετινή ευκαιρία του Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να πάρει την θέση του Ρόμπερτσον στην εντεκάδα της Λίβερπουλ, στο αποψινό παιχνίδι με τον Άγιαξ

Ωρα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Ο Αντι Ρόμπερτσον τέθηκε νοκάουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο και τη θέση του στον αποψινό αγώνα με τον Αγιαξ στο Ανφιλντ θα πάρει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Κώστας Τσιμίκας.

Οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από τους οπαδούς της Λίβερπουλ κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου τη στιγμή που ακουγόταν το God Save the Queen, κατά τον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με αντίπαλο την Τσέλσι τρομάζουν τους Αγγλους για την αντίδραση που θα έχουν οι φίλοι των Κόκκινων στο αποψινό παιχνίδι για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ κατέθεσε την προσωπική του άποψη πως καλό είναι να τηρηθεί το ενός λεπτού σιγή όπως έχει άλλωστε αιτηθεί το κλαμπ, αλλά τόνισε πως δεν είναι αυτός που θα πει στον κόσμο της Λίβερπουλ το πώς θα συμπεριφερθεί. Υπενθύμισε πάντως το πώς υποδέχτηκαν οι φίλαθλοι τον Ρονάλντο τις ημέρες που ζούσε το προσωπικό του δράμα με τον θάνατο του ενός από τα δίδυμα παιδιά που γέννησε η σύντροφός του Χεορχίνα.

Η Λίβερπουλ προέρχεται από την πιο βαριά ευρωπαϊκή της ήττα τα τελευταία 56 χρόνια, 4-1 από τη Νάπολι, και ο Κλοπ που είδε το παιχνίδι πολλές φορές είπε πως ήταν σαν ταινία τρόμου. «Ηταν το χειρότερο παιχνίδι μου στη Λίβερπουλ», παραδέχτηκε και φυσικά το έδειξε και στους παίκτες του για να αντιληφθούν τα λάθη τους και με κάποιους απ’ αυτούς είχε ιδιαίτερες συνομιλίες.

Ο Κλοπ ήταν χθες σε φόρμα και όταν ένας ολλανδός δημοσιογράφος του είπε πως είναι δύσκολο για τη Λίβερπουλ να μην παίζει για έξι ημέρες μετά την αναβολή του αγώνα με τη Γουλβς, γιατί θα χάσει τον ρυθμό της, ο Γερμανός του απάντησε: «Ποιος ρυθμός; Εχεις δει τα παιχνίδια μας; Θέλουμε να χάσουμε αυτόν τον ρυθμό».

Στη Μασσαλία οι Αρχές φοβούνται πως θα προκληθούν σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Μαρσέιγ και της Αϊντραχτ που θα κάνουν το ταξίδι, ως συνέχεια των όσων συνέβησαν στο περιθώριο του αγώνα της Νις με την Κολωνία στο Κόνφερενς Λιγκ. Για τον λόγο αυτό απαγορεύτηκε η πώληση αλκοόλ σε πολλές περιοχές από τις 2 το μεσημέρι μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024