Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάρι: Θέλω πίσω τον Ντουράντ, στους Γουόριορς

Κάρι: Θέλω πίσω τον Ντουράντ, στους Γουόριορς

Ο Στεφ Κάρι αποκάλυψε πως οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βρίσκονται σε συζητήσεις για την επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει και την δική του επιθυμία.

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να γίνει ανταλλαγή από τους Νετς, με αρκετούς υποψήφιους «μνηστήρες» να κάνουν την εμφάνιση τους με σκοπό να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ανάμεσα σε αυτόυς είναι και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τους οποίους ο «KD» κατέκτησε να φορέσει το πρώτο δαχτυλίδι της καριέρας του.

Όπως αποκάλυψε ο Στεφ Κάρι ως καλεσμένος στο «Rollind Stone» οι ιθύνοντες του Γκόλντεν Στέιτ έριξαν… στο τραπέζι την ιδέα της επιστροφής του Ντουράντ στο δυναμικό τους. «Υπήρξε μία συζήτηση στην λογική ότι ‘αν ήταν διαθέσιμος να το κάναμε;’ Αυτό το κάνει κάθε ομάδα και προφανώς στην δική μας περίπτωση επικοινώνησαν και με ρώτησαν πώς θα ένιωθα για αυτό. Δεν δίστασα ούτε στιγμή. Η ιδέα να παίξω με τον Ντουράντ και γνωρίζοντάς τον ως άτομο από την τριετία που περάσαμε μαζί, νομίζω ότι είναι ωραίος τύπος» είπε ο MVP των τελικών του 2022 και πρωταθλητής με τους «Πολεμιστές».

Ενώ αργότερα ο Κάρι στάθηκε στην ιδέα που έχει δημιουργηθεί στο κοινό για τον άλλοτε συμπαίκτη του, τονίζοντας: «Νομίζω ότι είναι παρεξηγημένος. Συνέβησαν διάφορα πράγματα σε αυτόν όσον αφορά τη ζωή του και τον πλήγωσαν με αποτέλεσμα να μην εμπιστεύεται τους ανθρώπους γύρω του και να μην νιώθει ασφαλής. Τα καταλαβαίνω όλα αυτά επειδή έχω παίξει μαζί του και τον καταλαβαίνω. Τον αγαπάω αυτό τον τύπο», προσθέτοντας ότι «Αν κάποιος με ρωτούσε αν θα τον ήθελα πίσω ώστε να παίξω πάλι μαζί του θα έλεγα «γαμώτο, ναι»! Τι θα σήμαινε αυτό για την ομάδα; Αν οποιοσδήποτε υποστηρίξει ότι δεν θα το συζητούσε αυτό – χωρίς παρεξήγηση για κανέναν στην ομάδα – δεν ξέρει πώς δουλεύει το πράγμα. Από την άλλη, ακόμα και αν συνεχίσουμε με την ομάδα που έχουμε έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε πάλι και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024