Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυο φανταστικές νέες ταινίες της Disney για να γλυκάνετε την επιστροφή στα θρανία

Δυο φανταστικές νέες ταινίες της Disney για να γλυκάνετε την επιστροφή στα θρανία

Το διάβασμα επιστρέφει, όμως το ίδιο ισχύει και για την ποιοτική ψυχαγωγία στο σπίτι

Πώς αισθάνεται ο βενιαμίν της οικογένειας για την επιστροφή του στις σχολικές αίθουσες; Ακόμη κι αν δεν έχει υποδεχτεί την έναρξη της νέας χρονιάς με κέφι και μπρίο, υπάρχει κάτι που πάντα θα του φτιάχνει το κέφι: οι αγαπημένες ταινίες της Disney που έχουν γαλουχήσει γενιές και γενιές με χιούμορ, σημαντικά μηνύματα και υπέροχο animation. Επομένως, είναι βέβαιο ότι θα χαρεί να μάθει ότι μέσα στον Σεπτέμβριο έρχονται δυο φαντασμαγορικές παραγωγές των λατρεμένων του studio: η live action εκδοχή του κλασικού «Πινόκιο» με τον Τομ Χανκς (8/9) και το «Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες 2» (30/9), οι οποίες θα προβληθούν αποκλειστικά μέσω του Disney+ – διαθέσιμες και από το Vodafone TV.
.

Δυο πρεμιέρες που αξίζει να παρακολουθήσει

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα μπορέσει να ξεχάσει για λίγο ότι ο αγιασμός πλησιάζει, ταξιδεύοντας στον συναρπαστικό κόσμο του Πινόκιο. Η κλασική ιστορία του ξύλινου αγοριού με την αδυναμία στα ψέματα και το όνειρο να μεταμορφωθεί σε πραγματικό αγόρι, ζωντανεύει στην οθόνη δια χειρός Ρόμπερτ Ζεμέκις, με τον λατρεμένο Τομ Χανκς στον ρόλο του Τζεπέτο. Μέχρι την προβολή της, προλαβαίνετε να κάνετε μια επανάληψη της αυθεντικής ταινίας animation, για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμάστε οι παλιότεροι. Στο κάτω-κάτω, κι εμείς με τις ίδιες ιστορίες μεγαλώσαμε. Και χαιρόμαστε πολύ για αυτό.

.

Την τελευταία μέρα του μήνα, όταν το σχολείο θα έχει ξεκινήσει πια για τα καλά, μια βουτιά στο μαγικό σύμπαν του Χόκους Πόκους θα γίνει το καλύτερο διάλειμμα, προετοιμάζοντας την οικογένειά σας για τον μήνα του Halloween. Οι απολαυστικά κακές μάγισσες Σάντερσον επιστρέφουν 29 χρόνια μετά την ημέρα που κάποιος άναψε το κερί της Μαύρης Φλόγας. Από την ημέρα που αναστήθηκαν οι τρεις αδερφές, που έζησαν στον 17ο αιώνα, αναζητούν εκδίκηση. Και ο μόνος που μπορεί να τις εμποδίσει από το να σπείρουν και πάλι τον πανικό στο Σάλεμ πριν την Παραμονή του All Hallow, είναι τρεις μαθητές γυμνασίου. Φυσικά, στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV θα βρείτε και την original ταινία, για μια Παρασκευή γεμάτη ξόρκια και παιδικό σασπένς.
.

Επανάληψη μήτηρ διασκεδάσεως

Ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη – και δυο βραδιές παιδικής ψυχαγωγίας, όσο συναρπαστικές και αν είναι, ίσως δεν αρκούν για να το κάνουν να ξεχάσει τα… «βάσανα» της σχολικής ζωής. Ευτυχώς για εσάς, στον ατέλειωτο κατάλογο ποιοτικών παιδικών ταινιών και σειρών του Disney+ θα εντοπίσετε αμέτρητες επιλογές που εξάπτουν την παιδική φαντασία. Αν δεν ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε, έχουμε να προτείνουμε ένα σχέδιο δράσης που αποκλείεται να μην το ικανοποιήσει: θεματικές παιδικές βραδιές με sequels και prequels, αλλά και τις animated και live action εκδοχές αγαπημένων Disney ταινιών.
.

Ξεκινήστε με τη θρυλική Μουλάν, για μια ιστορία γεμάτη δράση, γυναικείο δυναμισμό και κινεζικό πολιτισμό. Έπειτα, πάρτε μπόλικα χαρτομάντιλα και εξερευνήστε τη σαβάνα στο πλάι του Βασιλιά των Λιονταριών 1 και 2. Μόδα, σασπένς και τρυφερότητα σας περιμένει στην animated και live action εκδοχή της λατρεμένης ταινίας «101 Σκυλάκια Δαλματίας» – όμως, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε το τρίπτυχο και με την εξαιρετική Cruella με την Έμα Στόουν. Μια θέση στη λίστα σας αξίζει και η Ωραία Κοιμωμένη, μαζί με το εκπληκτικό κινηματογραφικό spin-off Maleficent, με την Αντζελίνα Τζολί στον ομώνυμο ρόλο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι επιλογές σας είναι αμέτρητες. Και μέχρι να τις εξαντλήσετε, το παιδί σας θα έχει προσαρμοστεί άψογα στη νέα σχολική του καθημερινότητα. Άλλωστε, σχολείο δεν σημαίνει μόνο διάβασμα και νέες γνώσεις, αλλά και φίλοι, παιχνίδι και αναμνήσεις που θα το ακολουθούν για μια ζωή.

Φτιάξτε του το φθινόπωρο

Ποιο δώρο θα μπορούσε να είναι καλύτερο για την αρχή του νέου σχολικού έτους από την εγγραφή σας στο Vodafone TV; Με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber 100 & 200 της Vodafone, η οικογένειά σας απολαμβάνει υπερυψηλές ταχύτητες Internet, αλλά και προσφέρει ως Δώρο την πρόσβαση στο Vodafone TV. Εκεί θα βρείτε… το περιεχόμενο του Disney+ και της HBO μαζί, για πρώτη φορά. Με λίγα λόγια, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών στον κόσμο, πάνω από 10.000 ώρες on demand περιεχομένου που ανανεώνεται κάθε μήνα, 45+ δημοφιλή διεθνή κανάλια με αγαπημένες και ολοκαίνουργιες εκπομπές, κορυφαία blockbusters υπερηρώων και το συναρπαστικό περιεχόμενο HBO που για άλλη μια χρόνια θα συζητιέται από όλους. Καθόλου άσχημα, δε νομίζετε;

Ανακαλύψτε τα νέα πακέτα Vodafone TV.                

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024