Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το καρφί της Φαίης Σκορδά για το Γιώργο Λιάγκα στην πρεμιέρα του «Πρωινού μας»

Το καρφί της Φαίης Σκορδά για το Γιώργο Λιάγκα στην πρεμιέρα του «Πρωινού μας»

Δείτε αναλυτικά όσα είπε...

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας καλημέρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια η παρουσιάστρια έλυσε το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 και έκλεισε στο κανάλι του Φαλήρου και την εκπομπή «Πρωινό μας». Τι σας θυμίζει αυτός ο τίτλος; Κάπου πάει το μυαλό μας!

Με το καλημέρα σας, λοιπόν, η Φαίη στο πρόλογο της εκπομπής με μια ατάκα άφησε ξεκάθαρους υπαινιγμούς αλλά και την πικρία της να φανεί, όσον αφορά τον κάποτε συμπαρουσιαστή της, Γιώργος Λιάγκας.

Όσα είπε η Φαίη

«Να την πω την πρώτη μου καλημέρα; Καλημέρα, καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΙ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνιας πρεμιέρες δε συνηθίζεται ποτέ το ξέρετε. Αλλά αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου λείψατε, μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο. Ευχαριστώ όσους βρίσκεστε εδώ. Είναι ένα ωραίο και καινούργιο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δε λείψαμε και πολύ. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας.

Αυτή η αλλαγή για μένα, σε ένα καινούργιο σταθμό. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά σίγουρα θα γίνουν και αλλαγές και θα διορθώσουμε και πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ξεκινάμε; Τι λέτε;» είπε η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τους συνεργάτες της: Την Έλενα Χριστοπούλου, τον Άγγελο Βουράκη και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε το βίντεο

Η ατάκα «μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο» από πολλούς θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως… καρφί στον Γιώργο Λιάγκα ότι την καπέλωνε… Τα συμπεράσματα δικά σας!

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024