Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μάχη» αποδείξεων μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στη Λεωφόρο

«Μάχη» αποδείξεων μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (11/9, 21:30) στη Λεωφόρο, με το «τριφύλλι» να στοχεύει στο απόλυτο και την Ένωση να θέλει να «σβήσει» το… στραβοπάτημα με τον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» απόψε (11/9, 21:30) για το σημαντικότερο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της φετινής Superleague.

Από τη μια οι «πράσινοι», που προέρχονται από την επικράτηση τους επί του Λεβαδειακού με 1-0, έχοντας μάλιστα και το απόλυτο έως τώρα, με τρεις νίκες και από την άλλη η Ένωση, η οποία κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) την περασμένη αγωνιστική.

Με σύμμαχο την ψυχολογία, το κατάμεστο γήπεδο, αλλά και την καλή προϊστορία, που θέλει το «τριφύλλι» να είναι κυρίαρχο απέναντι στον Δικέφαλο στη Λεωφόρο, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ψάξει το «τρίποντο» στο πρώτο ντέρμπι της για φέτος.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στα πλάνα του για τη σημερινή αναμέτρηση μόνο τον Χουανκάρ, ενώ στην πράσινη αποστολή βρίσκεται και ο Μερνάρντ για πρώτη φορά.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Όσον αφορά τους «κιτρινόμαυρους», που θέλουν να το «διπλό» για να καλύψουν τους χαμένους βαθμούς από την εντός έδρας ήττα που γνώρισαν από τον Βόλο, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, πέρα από την απουσία του Στίβεν Τσούμπερ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024