Λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η Φράιμπουργκ «κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στην Γκλάντμπαχ χάνοντας έτσι την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 14′ ο Φλέκεν έσωσε μετά από σουτ του Τουράμ ενώ στο 28’ είπε όχι και σε σουτ του Χόφμαν από τα δεξιά και στο 29’ έβγαλε και το πλασέ του Τουράμ.

Διαβάστε επίσης: Στο «Γ.Καραϊσκάκης» ο Μαρσέλο για το Ολυμπιακός – Βόλος

Στην επανάληψη η Γκλάντμπαχ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Γκίντερ πρόλαβε τον Τουράμ πριν κάνει την προβολή στο 58′.

Τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Ζόμερ να λέει «όχι» σε σουτ του Γεόνγκ από το ύψος του πέναλτι.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Μ.Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κ.Γκίντερ, Σιλντιγιά, Χέφλερ, Γκρίφο (82’ Βάισχαουπτ), Εγκεστάιν (68’ Κεϊτέλ), Κιερέ (69’ Γεόνγκ), Ντόαν (81’ Σέιντ), Γκρέγκοριτς (83’ Πέτερσεν)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Σκάλι, Μπενσεμπαϊνί, Φρίντριχ, Στιντλ (82’ Βολφ), Κράμερ, Βάιγκλ, Νοϊχάους (34’ Ενγκουμού, 82’ Μπόρχες Σάντσες), Κονέ, Τουράμ