Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – ΑΕΣΧ Πυλαίας 30-24: Στο κόκκινα η πρώτη κούπα της χρονιάς

Ολυμπιακός – ΑΕΣΧ Πυλαίας 30-24: Στο κόκκινα η πρώτη κούπα της χρονιάς

Την κατάκτηση του Super Cup στο Χάντμπολ πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε της ΑΕΣΧ Πυλαίας με σκορ 30-24 στον μεγάλο τελικό και πήρε το τρόπαιο.

Η πρώτη κούπα της σεζόν βρήκε… λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με σκορ 30-24 της ΑΕΣΧ Πυλαίας και στον τελικό του Super Cup και κατακτά το τρόπαιο.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του, και από την στιγμή που πέρασαν μπροστά στο σκορ στις αρχές του πρώτου μέρους δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους, κρατώντας μια διαφορά ασφαλείας και φτάνοντας έτσι σε μια ουσιαστικά άνετη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Πυλαία να είναι εκείνη που είχε ένα ισχνό προβάδισμα, καθώς μπόρεσε να προηγηθεί πρώτη.

Όμως ο Ολυμπιακός έμενε κοντά στο σκορ και ισοφάριζε σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο δεν είχε βρει την ευκαιρία για να πάρει εκείνος κεφάλι στο σκορ. Όλα αυτά μέχρι το 4-4, από εκεί και πέρα οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα και με τρία συνεχόμενα τέρματα έφτασαν στο 7-4.

Η απάντηση της Πυλαίας δεν άργησε να έρθει φέρνοντας το ματς στα ίσα και το 10-10. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες πήραν εκ νέου τα ηνία της αναμέτρησης καταφέροντας να χτίσουν ξανά μια μικρή διαφορά. Έτσι μπόρεσαν να πάνε στο ημιχρόνο μπροστά με τον πίνακα να δείχνει το 16-12.

Στο δεύτερο μέρος, η Πυλαία ξεκίνησε καλύτερα, βρίσκοντας τον τρόπο να πλησιάσει στο σκορ και να φτάσει στο -1 σε κάποια στιγμή του αγώνα (20-19). Ο Ολυμπιακός όμως δεν έχασε τη συγκέντρωσή του και με ένα καλό σερί μπόρεσε εκ νέου να αυξήσει τη διαφορά.

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, αφού οι Πειραιώτες διαχειρίστηκαν εξαιρετικά τον εναπομείναντα χρόνο και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο, φτάνοντας έτσι στο τελικό 30-24, το οποίο φυσικά τους έδωσε και την πρώτη κούπα της σεζόν.

Ολυμπιακός (Καρασαββίδης): Κοτανίδης, Νιοκάς, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης, Κανδύλας, Μπάγιος, Παπαδόπουλος, Δομπρής, Βέμπερ, Πασσιάς, Μοντόρο, Σαβούλιτσα, Οστρούσκο, Γκρατζάν, Μιχαηλίδης, Μπάουερ.

Πυλαία (Ανανιάδης): Μπαμπατζανίδης, Ζαφείρης, Μανωλούδης, Μέτσης, Τσαμεσίδης, Καταγκιοζόπουλος, Λατσάκου, Γιαννακίδης, Κουκμίσης, Τσορτσέκης, Μπάτζιος, Αλεξανδρίδης, Κυριακίδης, Σιγγιρίδης, Γιορανίδης, Αλατσατιανός.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024