Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάπολι – Σπέτσια 1-0: Νίκη με τα... χίλια ζόρια

Νάπολι – Σπέτσια 1-0: Νίκη με τα… χίλια ζόρια

Με γκολ του Ρασπαντόρι στο 89′ η Νάπολι, που είχε 30 τελικές στο ματς, έκαμψε την αντίσταση της Σπέτσια με 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A.

Μπορεί μεσοβδόμαδα να έκανε πάρτι κόντρα στη Λίβερπουλ για το Champions League, αλλά απέναντι στον κακό της δαίμονα η Νάπολι τα βρήκε σκούρα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι «σφυροκοπούσε», αλλά η Σπέτσια, που τα δύο τελευταία χρόνια είχε φύγει με ισάριθμα διπλά από αυτό το γήπεδο, κρατούσε το μηδέν μέχρι το 89ο λεπτό.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο και στην 30ή τελική των «παρτενοπέι» στο ματς, ήρθε η λύτρωση. Ο Ρασπαντόρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από γύρισμα του Γκαετάνο, έδωσε τη νίκη στη Νάπολι με 1-0 και την έστειλε στην κορυφή της Serie A, με ματς παραπάνω από Αταλάντα και Μίλαν που ακολουθούν.

Διαβάστε επίσης: Σλοβενία – Βέλγιο 88-72: Ο Ντόντσιτς πήρε από το χεράκι του Σλοβένους και τους έστειλε στους «8»

Το ματς από το ξεκίνημα ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν όμως να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κβαρατσχέλια και Ζιελίνσκι είχαν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, με την Σπέτσια να έχει τη δική της μεγάλη στιγμή στο ματς, όταν ο Ραχμάνι έσωσε στη γραμμή το πλασέ του Κίβιορ και το «χρυσό» γκολ ήρθε στο 89′.

Από γύρισμα του Γκαετάνο η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ ο Ρασπαντόρι την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Με αυτό το τρίποντο η Νάπολι έφτασε τους 14 βαθμούς, έναν παραπάνω από την Αταλάντα και τρεις από τη Μίλαν οι οποίες έχουν ματς λιγότερο.

Νάπολι: Μερέτ, Ντο Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζέσους, Μάριο Ρουί, Ανγκισά (57’ Ζιελίνσκι), Εντομπελέ (46’ Λομπότκα), Ελμάς (75’ Γκαετάνο), Πολιτάνο (57’ Λοσάνο), Ραζπαντόρι, Κβαρατσχέλια (67’ Σιμεόνε)

Σπέτσια: Ντραγκόβσκι, Νικολάου, Αμπαντού (70’ Χριστόφ), Μπαζτόνι (62’ Κοβαλένκο), Κίβιορ, Χολμ, Μπουραμπιά (70’ Έλερτσον), Ρέκα, Αγούδελο (81’ Σάλα), Ενζολά, Γκιασί

 

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024